Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Wigan vs Norwich ponturi și pronosticuri 18.02.2023

De la ora 17:00, pe DW Stadium din Wigan, echipa locala primești vizita lui Norwich, în etapa cu numărul 33 din Championship. Cine crezi că va câștiga acest meci?
Wigan vs Norwich
February 18,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Wigan vs Norwich

Neînvinsă de trei meciuri și cu un nivel de încredere mai ridicat decât până acum, Wigan s-ar putea să se pună pe două linii în speranța ca nu pierde din nou.  Pentru Norwich ar fi suficient și un succes cu 1-0, din acest motiv s-ar putea să facă jocul adversarului și să se mulțumească doar să plimbe mingea și să atace când are ocazia. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Wigan – Norwich

Marchează Polonia - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Wigan

  • În precedentele trei meciuri a înscris de două ori, dar a acumulat o victorie și două rezultate de egalitate. Una dintre remize a venit în prima parte a săptămânii, în etapa intermediară unde a încheiat 1-1 cu Bristol City, în deplasare.
  • Gazdele acelui joc au condus cu scorul de 1 la 0 la pauză, însă insistențele la care Wigan și-a supus rivala au adus golul lui Fletcher din minutul 65.
  • A urcat în clasament, dar rămâne tot pe loc direct retrogradabil. Wigan ocupă locul 22, cu 30 de puncte, doar două peste lanterna roșie și cu două mai puține decât galezii de la Cardiff. Avantajul este că poate urca pe loc neutru, având un meci mai puțin decât vecina ei de clasament, ce se află imediat deasupra liniei roșii.

Echipă probabilă: Amos – Nyambe, Hughes, Whatmough, Pearce – Lang, Tiehl, Power, McClean – Fletcher, Keane

Norwich

  • După înfrângerile cu Bristol City (0-1) și Burnley (0-3), Norwich s-a trezit și nu a avut milă de Hull City. E drept, a jucat acasă și a fost din nou nevoită să revină pe tabela, dar a reușit să obțină toate punctele.
  • A fost 0-1 încă din minutul 14, doar după patru minute a venit egalarea din partea lui Dowell, care a stabilit scorul pauzei.
  • Explicațiile primite de Nowich la cabine au ajutat-o si atacurile furibunde pe care le-a purtat au adus-o în avantaj, iar la final a câștigat cu 3-1. Datorită succesului se menține pe locul 9, cu 45 de puncte. Doar două puncte stau între ea și locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul vizat de către ea.

Echipă probabilă:  Gunn – Aarons, Hanley, Omobamidele, Giannoulis – McLean, Saa, Dowell – Hernandez, Pukki, Sargent

Pariază acum la Superbet pe meciurile din ligile inferioare engleze!

Plasează pariul