Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

West Brom vs Preston ponturi și pronosticuri 29.12.2022

Joi, de la ora 22:00, West Bromwich Albion găzduiește duelul dintre WBA și Preston North End, într-un joc al etapei 25 din Championship.
West Brom vs Preston
December 29,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat West Brom vs Preston

Net superioară adversarei sale conform cifrelor, cât ți al așteptărilor, vă recomand victorie WBA, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi West Brom – Preston

victorie Irina Begu - Cota 1.75⭐
Pariază acum

West Brom

  • În revenire de formă, WBA a reușit să câștige trei din precedentele patru jocuri. Tot de o victorie a avut parte și în urmă cu doiar câteva zile.
  • WBA a trecut cu scorul de 2 la 0 în runda programată de Boxing Day. A evoluat atunci pe terenul lui Bristol City, iar Phillips și Thomas Asante au înscris golurile victoriei.
  • În clasament este abia locul 14, dar lucrurile par că s-au stabilizat și poate urca acolo unde speră, respectiv cel puțin pe locurile de play-off. Are 32 de puncte, doar trei puncte o despart e ultimul loc care asigură prezența în fazele superioare.

Echipă probabilă: Palmier – Furlong, o Shea, Pieters, Townsend – Yokuslu, Molumby – Wallace, Swift, Phillips – Dike

Preston

  • Pe locul 10 înaintea meciului de joi seară, Preston North End nu este în cea mai bună forma și drept urmare bookmakerii o consideră outsider.
  • Boxing Day nu a fost pe placul ei, iar în campionat a suferit a treia înfrângere din ultimele patru runde și a opta din acest sezon.
  • Deși a evoluat acasă, 1-2 a fost scorul în partida cu Huddersfield, meci în care a condus cu 1-0 la pauză și adversarul a întors rezultatul.

Echipă probabilă: Woodman – Storey, Lindsay, Cunningham – Fernandez, Ledson, Whiteman, Potts – Johnson, Woodburn – Evans

Pariază la Superbet pe meciurile din Championship!

Plasează pariul