Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Watford vs WBA ponturi și pronosticuri 20.09.2023

Miercuri, cu începere de la ora 21:45, Watford și West Bromwich Albion vor fi rivali în cadrul rundei cu numărul 7 din Championship. Vicarage Road este numele stadionului.
Watford vs WBA
September 20,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Watford vs WBA

La debutul sezonului puteam spune despre ambele că au posibilități peste medie și pot trage la promovare. Jocul lor nu este atât de sigur și în contextul acesta aștept să văd ocazii și la final ambele să înscrie, iar cota pariului este 1.85 la Superbet.

Ponturi Watford – WBA

ambele să înscrie - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Watford

  • După patru meciuri consecutive în care nu a simțit gustul succesului, Watford a reușit ca în runda anterioară să speculeze greșelile lui Birmingham.
  • Șapte cin cele opt puncte acumulate de Watford în acest sezon au venit în fața propriilor suporteri. 6-1 este golaverajul meciurilor disputate acolo.
  • Din punctul de vedere al echipei ofensive stă bine. A înscris cinci goluri în precedentele două meciuri și în total a punctat de nouă ori.

Echipă probabilă: Bachmann – Andrews, Hoedt, Porteous, Lewis – Luza, Sierralta, Dele-Bashiru – Chakvetadze, Rajovic, Martins

WBA

  • West Bromwich Albion a marcat zece goluri până în prezent, însă în cel mai recent dintre dueluri a încheiat doar 0-0 cu Bristol City.
  • Un singur eșec a suferit în ultimele cinci runde și acel meci cu Huddersfield (1-2) s-a jucat pe terenul propriu. Cu toate acestea, în cele trei deplasări nu a simțit gustul succesului.
  • Cu două remize și un eșec în cele trei deplasări, West Bromwich Albion ocupă locul 13, cu 8 puncte și +1 când vine vorba despre golaveraj.

Echipă probabilă: Palmer – Furlong, Pieters, Kipre, Townsend, Molumby, Yokuslu – Wallace, Swift, Sarmiento – Thomas-Asante

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Championship!

Plasează pariul