Watford - Manchester United. Goluri de ambele părți în ultimele confruntări de pe Vicarage Road

Meciul care închide ziua în BPL este cel dintre Watford și Manchester United programat de la ora 19:30 pe Vicarage Road. Revelația acestui an în Premier League dă piept cu diavolii roșii lui Mourinho, promițându-le viață grea în această seară, mai ales că oaspeții suferă foarte mult în acest start de sezon.
watford united

Watford are un debut fantastic în noul an de Premier League, poate chiar cel mai bun din istorie deoarece să obții patru victorii în primele patru jocuri într-un asemenea campionat este fantastic pentru o asemenea formație de mâna a doua din Anglia. Galbenii au reușit astfel să acumuleze 12 puncte ce au propulsat-o până pe poziția a 3-a fiind la egalitate cu Chelsea și Liverpool în acest top. După primele trei jocuri care au testat răbdarea acestei formații în victoriile cu Crystal Palace, Burnley și Brighton, a urmat apoi ceea ce nimeni nu credea, un nou succes chiar în fața celor de la Tottenham tocmai pe Vicarage Road. Jocul prestat de formația lui Garcia s-a descurcat de minune, ne lăsând prea multe șanse adversarului, fiind un lucru ce trebuie repetat și în această seară în fața diavolilor.

Manchester United se deplasează pe Vicarage Road în calitate de oaspete al acestei partide, fiind totuși favorită la obținerea celor trei puncte deși va avea foarte mult de suferit în fața unei formații care traversează o formă extraordinară, moralul adversarilor fiind de luat în calcul deoarece diavolii roșii vor trebui să gestioneze și acest aspect. Formația lui Jose Mourinho a terminat anul trecut pe locul 2, și era convinsă că sezonul acesta va avea mai mult de câștigat, însă în acest moment situația se prezintă destul de rău. Nu mai 6 puncte din 12 posibile, înregistrând în primele 4 jocuri cca 2 înfrângeri în fața celor de la Tottenham și Brighton. Aceste insuccese au născut un val de critici la adresa echipei antrenorului portughez care s-a mobilizat și a reușit să câștige la Burnley unde era obligată să obțină puncte.

Se anunță o atmosferă extraordinară pe Vicarage Road care cu siguranță va încuraja spectacolul în această seară, dar mai ales un nou rezultat favorabil galbenilor care au toate șansele să continue seria pozitivă dacă echipa lui Mourinho nu se va trezi complet din starea de amorțeală. Voi miza totuși pe un joc deschis, mai mult de către diavoli care au mai mare nevoie de puncte, și sunt sigur că pot marca în poarta lui Gomes, dar cu siguranță și galbenii pot profita măcar o dată de vreo breșă lăsată de fundașii lui Mourinho și astfel să asistăm la un pronostic de ambele marchează și chiar de ce nu, de minim 3 goluri.

Pronosticuri RB Leipzig - RB Salzburg