Watford - Brighton. Duel de valori apropiate.

Prima rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Una dintre aceste partide este cea dintre Watford și Brighton, joc programat de la ora 17:00 pe Vicarage Road. Două formații care cu siguranță vor încerca să se anihileze reciproc, ne riscând prea multe încă din primul joc
watford Brighton

Watford, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece deține terenul propriu, dar și un lot mai bine structurat din punct de vedere valoric și al experienței. Formația condusă de la margine de Javi Garcia este pregătită să realizeze un sezon poate mai bun decât cel precedent, dorindu-și în principal să nu mai aibă parte de atâta ghinion când vine vorba de accidentări deoarece cu un lot apt de joc, poate să realizeze lucruri incredibile cu fotbaliștii care se află la club. Perioada de pregătire a fost una relativ bună pentru jucătorii lui Watford care au încercat să se pregătească cât se poate de bine pentru start-ul noului sezon din BPL, mai ales că au avut nevoie de câteva jocuri pentru a integra și noile achiziții. Deulofeu este cel mai important transfer realizat de conducătorii galbenilor, în timp ce grupul de plecări este destul de restrăns, dar cu siguranță va lăsa un gol imens, Richarlison părăsind clubul pentru cei de la Everton, suma de transfer fiind uriașă, 38 de milioane de euro.

Brighton, oaspetele acestei partide, vine pe Vicarage Road cu gândul să înceapă pozitiv acest nou sezon de Premier League, dar pentru aceasta va avea nevoie și de șansă. Chris Hughton antrenorul pelicanilor are încredere în băieții săi că sezonul acesta vor fi mai aproape de zona de cupe europene decât cea de retrogradare, promițând fanilor că se vor lupta pentru fiecare trofeu pus în joc. Sezonul trecut s-au comis multe greșeli la început de sezon, de aceea albaștrii sunt pregătiți să evite problemele care apar odată cu revenirea din cantonament și să se așeze foarte bine în ghete în aceste prime partide pentru a intra cât se poate de repede în febra de Premier League, concentrarea fiind cea mai importantă. Pregătirea de vară a fost una relativ productivă pentru cei de la Brighton care s-au bazat mai mult pe omogenizarea grupului, ne dorind să contribuie cu niciun fel de întărire la nivelul echipei, și bineînțeles să nu plece niciun fotbalist.

Cele două formații sunt destul de apropiate din punct de vedere valoric, de aceea nu cred că vom asista la prea multe reușite în această partidă. Cred că tactica va fi una destul de defensivă pentru ambele echipe, încercând pe cât posibil să lovească pe contraatac, dar șansele sunt destul de mici. Totuși, dacă va fi un rezultat de egalitate la finalul jocului, acela va avea cel puțin două goluri pe tabelă.

Pronosticuri CFR Cluj - Alashkert