Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tottenham vs Crystal Palace ponturi pariuri și pronosticuri 06.05.2023

Tottenham și Crystal Palace se vor întâlni sâmbătă, în data de 6 mai, de la ora 17:00, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 35 din campionatul englez, pe "Tottenham Hotspur Stadium", unde ne așteptăm ca formația gazdă să facă o figură frumoasă.
Tottenham vs Crystal Palace
May 06,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tottenham vs Crystal Palace

E drept, Tottenham este într-o formă foarte slabă, însă ne așteptăm ca în această înfruntare își dea un restart. Joacă totuși pe teren propriu, acolo unde în ultimele opt partide nu a pierdut decât o singură dată, așa ne așteptăm profite de sprijinul fanilor și obțină cele trei puncte, de care are mare nevoie pentru a rămâne cu șanse cât mai bune la locurile de Europa League. Așadar, mergem pe mâna londonezilor, într-o cotă de 1.82 oferită de Betano.

Ponturi Tottenham – Crystal Palace

3-0 Sinner - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Tottenham

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind ce-i drept o echipă mai valoroasă, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca și ei un rol important.
  • Londonezii nu au reușit prindă locurile de Champions League, însă se luptă în continuare pentru locurile de Europa League. În prezent se află pe poziția a șasea a clasamentului, cu 54 de puncte, până acum reușind 16 victorii și șase remize, suferind 12 înfrângeri, în toate aceste partide înscriind 63 de goluri, primind nu mai puțin de 57, având una dintre cele mai slabe defensive din campionat.
  • Tottenham traversează o perioadă nefastă, după cum menționam, venind după o serie de patru partide consecutive fără succes. În acest interval a pierdut cu Bournemouth, Newcastle și Liverpool, remizând cu Manchester United, în duelurile cu acestea marcând opt goluri, încasând însă nu mai puțin de 15.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Crystal Palace

  • Este o echipă decentă, care nu are la dispoziție un lot îndeajuns de puternic încât poată amenința locurile fruntașe, însă care are resursele necesare pentru a evita retrogradarea fără emoții, cum se va întâmpla cu siguranță în acest sezon.
  • „Vulturii” sunt în zona mediană a clasamentului din Premier League, ocupând locul al 11-lea, cu 40 de puncte, fiind la zece lungimi de zona retrogradării. Cele 34 de runde de campionat le-au adus zece victorii, zece remize și 14 înfrângeri, meciuri în care au punctat de 35 de ori, încasând cu zece goluri mai multe.
  • După două jocuri fără victorie, dar și fără gol marcat, cei de la Crystal Palace au obținut un succes. În runda anterioară de campionat, aceștia au primit vizita celor de la West Ham, în fața cărora s-au impus cu 4-3.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Tottenham

Pariază pe Cota 1.82 la Betano!

Plasează pariul