Meciul zilei: Tottenham vs Liverpool

Partida MVP din această rundă a 5-a din Premier League este cea dintre Tottenham și Liverpool, programată la ora 14:30 pe Wembley Stadium. Ambele formații sunt cunoscute adepte ale spectacolului, iar cu siguranță și în această după amiază vom vedea o asemenea etichetă asupra jocului.
tottenham liverpool

Tottenham primește vizita cormoranilor în această după amiază, iar majoritatea din cadrul clubului își pun mari speranțe că vor realiza lucruri importante, mai ales că start-ul de sezon le-a oferit în majoritatea partidelor bucurii la final. Formația lui Mauricio Pochettino a acumulat până în acest moment 9 puncte din 12 posibile, pierzând ultima dată pe terenul celor de la Watford, scor 2-1, într-un joc în care a suferit foarte mult la nivel ofensiv, dar mai ales pe zona defensivă unde s-au făcut erori mari, probleme ce ar putea fi fructificate fără probleme de adversara din această după-amiază. Este foarte important ca Eriksen&Co să facă un meci perfect în absolut toate zonele terenului deoarece cunosc foarte bine puterea adversarului, iar o concentrare mai slabă în teren ar putea să le provoace încă un rezultat negativ la finalul partidei. Cel mai important nume învins de Spurs în acest sezon este Manchester United chiar pe Old Trafford, scor 0-3.

Echipa probabila Tottenham: Vorm – Alderweireld, Sanchez, Vertonghen – Trippier, Dier, Davies, Eriksen, Dembele – Lucas, Kane

Liverpool face deplasarea până la Londra pe Wembley unde este pregătită să nu își încheie seria de victorii, încercând pe cât se poate să mai bifeze încă una care să o mențină în fruntea Premier League. Cormoranii lui Jurgen Klopp au demonstrat că sezonul trecut le-a prins excelent și că sunt pregătiți ca anul acesta să ridice cel puțin un trofeu deasupra capului, iar cu siguranță mulți fani își doresc ca acesta să fie titlul de campioană ce este așteptat de mai bine de 28 de ani. Patru victorii din patru au obținut cei de la Liverpool până în acest moment, având un golaveraj de 9 la 1, apărarea arătând mai multă maturitate față de anul precedent când a suferit destul de mult. Ultima victorie a lui Salah&Co s-a realizat pe terenul celor vulpilor de la Leicester, scor 1-2, când Mane și Firmino au rezolvat partida încă de la pauză prin două reușite.

Echipa probabila Liverpool: Alisson – Robertson, Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Henderson, Milner – Mane, Firmino, Salah

Casele de pariuri în frunte cu majoritatea specialiștilor predicționează a fi un meci cu goluri, cu multe faze de poartă și cornere bineînțeles. Cred în puterea ambelor formații în această după-amiază, dar mai ales și în statistici care încurajează spre un rezultat cu multe goluri. Voi miza astfel pe cel puțin 3 reușite în această partidă, iar pentur cei mai curajoși chiar 4 goluri înscrise, nimic ne fiind imposibil într-un asemenea joc.