Tottenham - Fulham. Gazdele revin pe Wembley Stadium.

A doua rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Una dintre aceste partide este cea dintre Tottenham și Fulham, joc programat de la ora 17:00 pe Wembley Stadium. Spurs vrea să lege victoria din prima rundă cu încă un succes în această după-amiază, dar va avea nevoie de mai multă concentrare având în vedere că va avea în față o nou-promovată care se vă dărui întru totul pentru un rezultat pozitiv.
tottenham fulham

Tottenham, gazda acestei partide, vine pe Wembley Stadium în calitate de favorită cu gândul să continue pozitiv acest nou sezon de Premier League, dar pentru aceasta va avea nevoie și de șansă. Mauricio Pochettino este conștient că va fi destul de dificil începutul acesta de campionat deoarece majoritatea fotbaliștilor săi au fost plecat la Mondial, iar pregătirea de vară nu a fost făcută cu piesele cele mai importante din primul 11, de aceea va fi nevoie de răbdare până când Eriksen&Co își vor găsi ritmul de joc din urmă cu câteva luni. Prima etapă din noul sezon a fost de bun augur pentru Spurs care a reușit să se impună pe terenul celor de la Newcastle cu scorul de 1-2, joc pe care l-au dominat din punct de vedere al posesiei, dar și al fazelor de gol, majoritatea ocaziilor fiind la poarta coțofenelor. Omogenitatea pare să fie cheia succesului a încă unui sezon pentru Tottenham.

Fulham, oaspetele acestui meci, se deplasează pe Wembley Stadium cu gândul să scoată un rezultat pozitiv în care de altfel nu crede nimeni. Cotată cert cu șansa a doua la victorie datorită lotului net inferior din punct de vedere valoric, și al faptului că poartă amprenta unei echipe nou-promovate, formația condusă de la margine de sârbul Jokanovic va avea viață grea pe terenul celor de la Spurs dacă problemele din defensivă nu se vor rezolva cât de cât până la ora jocului. Prima partidă din acest sezon a înregistrat primul eșec pentru Fulham în Premier League după o absență destul de lungă, aceasta pierzând pe teren propriu contra celor de la Crystal Palace, scor 0-2, partidă de altfel controlată de către alb-negrii care însă nu au știut să gestioneze fazele de poartă, iar concentrarea din defensivă practic nu a existat la cele două goluri înscrise de formația lui Townsend.

Spurs nu ar trebui să prezinte mari probleme de ordin tactic în această confruntare deoarece jocul prestat de către Fulham nu a fost unul chiar atât de bine organizat, acest lucru fiind destul de logic dacă stăm să analizăm campionatul din Championship când aceasta era concentrată cu precădere pe zona de atac, în timp ce apărarea comitea greșeli la ordine zilei. De astfel de lucruri poate profita Tottenham și chiar să facă un spectacol la primul joc în fața propriilor fani, mizând pe o victorie a acestora la scor.

Pronosticuri Levante - Sevilla