Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Swansea vs Preston ponturi și pronosticuri 19.04.2023

De la ora 21:45, Preston North End merge pe Swansea.com Stadium pentru duelul cu Swansea City. Meciul va avea loc în runda cu numărul 43 din Championship.
Swansea vs Preston
April 19,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Swansea vs Preston

Având în vedere că mai sunt doar câteva etape până la finalul sezonului regular fiecare punct este prețios, în special pentru Preston care este la doar un punct în spatele ultimului loc care duce în play-off. Drept urmare, oaspeții vor face tot ce pot să nu ofere spații pentru atacurile adversarilor și atunci vă recomand sub 2.5 goluri. Pariul are cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Swansea – Preston

recomand victorie Irina Begu scor 2-0 - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Swansea

  • Cu patru victorii și un egal în ultimele cinci dueluri, Swansea a primit goluri doar într-un singur joc disputat în acest interval.
  • Cel mai recent joc a fost succesul cu Huddersfield de pe teren propriu. Ryan Manning a fost omul cu golul pentru „lebede” și a înscris unicul gol al meciului.
  • După 42 de meciuri se află pe locul 13, cu 56 de puncte acumulate și mai sunt în joc doar 12 puncte. Drept urmare, cel mai probabil va încheia în afara locurilor de play-off chiar dacă bate tot până la final pentru că doar acum este o diferență de șapte puncte față de ultimul loc care merge în fazele superioare și între ele stau alte șase echipe.

Echipă probabilă: Fisher – Latibeaudiere, Wood, Cabango, Manning – Fulton, Cundle, Grimes – Piroe, Cullen, Patterson

Preston

  • Antrenorul Lowe a fost foarte supărat după eșecul suferit de Preston North End în meciul de la Millwall, cele două s-au duelat în urmă cu doar câteva zile când gazdele au trecut cu 2-0 și au înscris la singurele șuturi trimise pe spațul porții.
  • Stă foarte bine în privința clasamentului, iar un nou succes o poate duce între primele șase clasate. Ea ocupă locul 8, cu 62 de puncte și are un punct mai puțin decât Blackburn Rovers, echipă de pe locul 6, ultimul care duce în play-off.
  • Pe de altă parte, doar două înfrângeri a suferit din ultimele 12 meciuri și ambele jocuri pierdute s-au disputat pe teren străin. Unul a fost acel 0-2 cu Millwall și un altul 0-4 pe terenul lui Middlesbrough.

Echipă probabilă: Woodman – Storey, Lindsay, Hughes – Fernandez, Johnson, Whiteman, Potts – Onomah, Cannon, Parrott

Pariază la Superbet pe meciurile din Championship! Deschide acum cont nou și optează pentru bonusul generos de bun venit!

Plasează pariul