Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sunderland vs Middlesbrough ponturi și pronosticuri 22.01.2023

De la ora 14:00, Sunderland și Middlesbrough se vor duela în cadrul rundei cu numărul 28 din Championship. Meciul de duminică are loc pe Stadium of Light.
Sunderland vs Middlesbrough
January 22,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sunderland vs Middlesbrough

Vreau să cred că atacul lui Boro nu o să rateze defensiva fragilă a celor de la Sunderland și în condițiile acestea are șanse mari să reușească a cincea etapă la rând încheiată într-o notă pozitivă. X2 este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Sunderland – Middlesbrough

X2 - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Sunderland

  • Aflată pe locul 10, Sunderland își permite să viseze frumos, deoarece are 38 de puncte, doar trei mai puține decât locul 6, ultimul care conform regulilor merge în play-off-ul Championship.
  • „Pisicile negre” puteau să fie în coasta echipelor din față, însă jocul cu Swansea nu s-a încheiat așa cum și-au dorit. 1-3 a fost scorul, însă rezultatul a fost influențat de eliminarea fundașului central Luke O Nien.
  • În privința meciurilor de pe terenul propriu nu se poate lăuda cu rezultate tocmai bune. Doar 16 puncte a reușit să obțină în partidele susținute pe „Stadium of Light”, deși putea obține maxim 49 de puncte.

Echipă probabilă: Patterson – Hume, Ballard, Batth, Gooch – Evans, Neil – Roberts, Diallo, Clarke – Stewart

Luke O Nien este suspendat, iar Alex Pritchard, Elliot Embleton, Dennis Clkin, Ajibola Alese sunt accidentați.

Middlesbrough

  • A pierdut doar un meci în ultimele cinci dueluri și lucrul acesta s-a întâmplat în Cupa Angliei, 1-5 cu Brighton & Hove Albion. Practic, i-a fost ușurată munca și dorința de a promova începe să prindă contur.
  • În etapa anterioară a jucat un fotbal frumos, iar Marcus Foss a fost aplaudat la scară largă după ce a marcat singurul gol al meciului cu Millwall. 1-0 a fost scorul și alb-roșii ajung la patru victorii consecutive.
  • asemenea formă bună nu avea cum să rămână fără ecou, ea ocupând poziția a 4-a, cu 42 de puncte. Blackburn Rovers are și ea același număr de puncte, doar că golaverajul formației de pe Riverside este mai bun.

Echipă probabilă: Steffen – Smith, Fry, McNair, Giles – Hackney, Howson – Jones, Akpom, McGree – Archer

Darragh Lenihan, Anfernee Dijksteel, Matt Clarke sunt accidentați.

Pariază la Superbet pe meciurile din Anglia!

Plasează pariul