Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sunderland vs Huddersfield ponturi și pronosticuri 18.04.2023

De la ora 21:45, Sunderland și Huddersfield vor avea meci în cadrul etapei cu numărul 43 din Championship. Meciul de pe Stadium of Light pleacă cu formația gazdă favorită. Crezi că se vor impune „pisicile negre”?
Sunderland vs Huddersfield
April 18,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sunderland vs Huddersfield

Are parte  de continuitate și faptul că se duelează cu o echipă care nu are o defensivă deloc solid o pune într-o situație bună pe echipa gazda. Am încredere că poate obține a treia victorie consecutivă și vă recomand victorie Sunderland, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Sunderland – Huddersfield

peste 18.5 game-uri - Cotă 1.75⭐
Pariază acum

Sunderland

  • Sunderland în precedentele două meciuri a reușit să câștige cu scorul de 1-0 vs Cardiff și 2-1 în meciul cu Birmingham, ceea ce a făcut-o să ajungă la cinci meciuri consecutive fără eșec.
  • Atacă și play-off-ul, având în vedere că doar două puncte o despart de ultimul loc care i-ar permite să joace pentru revenirea în Premier League.
  • „Pisicile negre” se află pe locul 9, cu 61 de puncte, două mai puține decât Blackburn Rovers, echipă care se află pe locul 6.

Echipă probabilă: Patterson – Gooch, Hume, Batth       O Njen – Neil, Mchut – Roberts, Diallo, Clarke – Gelhardt

Huddersfield

  • În urma celor întâmplate de-a lungul sezonului ajunge ca acum să fie pe locul 19, cu 43 de puncte și să tremure pentru locul ei în Championship.
  • Un singur punct o desparte față de Reading, cea care se află pe locul 22, primul care cade în League One dacă sezonul se va încheia.
  • Cu toate acestea, după patru jocuri consecutive în care a înscris și nu a pierdut, Huddersfield s-a împiedicat de Swansea. Cele două s-au duelat în runda anterioară, în Țara Galilor unde 0-1 a fost scorul.

Echipă probabilă: Vaclik – Lees, Helik, Pearson – Headley, Kasumu, Hogg, Jackson – Rudoni – Koroma, Ward

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul englez!

Plasează pariul