Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Stoke vs Wigan ponturi și pronosticuri 18.04.2023

De la ora 21:45, Stoke City și Wigan Athletic se vor duela în cea de-a 43-a etapă din fotbalul de ligă secundă din Anglia. Partida are loc pe „Bet 365 Stadium”.
Stoke vs Wiga
April 18,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Stoke vs Wigan

Cu frica de eșec a celor două echipe meciul are mari șanse să se anunțe unul echilibrat și cu puține goluri așa cum s-a întâmplat și în tur. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Stoke – Wigan

Stoke

  • În etapa trecută a primit vizita lui West Bromwich Albion, iar diferența dintre ele s-a văzut la finalul unui duel disputat până la ultima secvență.
  • Jacob Brown a deschis scorul și a stabilit scorul pauzei, dar reușita atacantului echipei Stoke City nu a ajutat cu mult echipa lui, iar la final tabela a indicat 1-2 l l-a pierdut pe Pearson care a fost eliminat în prelungiri.
  • Stoke este pe locul 16 în clasamentul general, cu 52 de puncte, dar un succes o poate ajuta să urce măcar un loc. Are un punct mai puțin decât Bristol City și Hull, dar și două puncte mai multe decât vecina Birmingham.

Echipă probabilă: Bonham – Hoever, Jagielka, Fox, Sterling – Laurent, Thompson – Brown, Smallbone, Campbell – Gayle

Wigan

  • Decăderea lui Wigan a avut loc de la începutul sezonului când rezultatele nu au fost deloc pe măsură și a suferit înfrângeri pe bandă rulantă.
  • Lucrul acesta se întâmplă și acum când Wigan caută să evite a patra înfrângere consecutivă. În toate aceste meciuri jucate în compania unor echipe precum Sheffield United, Swansea și Blackpook nu a reușit să înscrie.
  • Cu asemenea rezultate și o defensivă care a primit 63 de goluri, Wigan este codașa Championship, cu 34 de puncte și rămâne acolo indiferent dacă obține un succes.

Echipă probabilă: Amos – Rekik, Hughes, Pearce – Darikwa, Power, Tiehl, McClean – Lang – Fletcher, Keane

Pariază la Superbet pe meciurile din Championship!

Plasează pariul