Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Southampton vs Brentford ponturi pariuri și pronosticuri 15.03.2023

Miecuri seara, cu începere la ora 21:30, se va juca partida dintre Southampton și Brentford, aceasta contând pentru runda cu numărul 7 din cadrul campionatului englez, urmând să se desfășoare pe "St. Mary's Stadium".
Southampton vs Brentford
March 15,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Southampton vs Brentford

Brentford este o echipă ceva mai bună, care se descurcă mai bine în această stagiune, însă nu vom merge pe mâna sa, urmând totuși joace în deplasare. Southampton are mare nevoie de un rezultat pozitiv pentru a încercă părăsească zona retrogradării, de aceea ne așteptam dea totul pe teren. Ne așteptăm la o confruntare pe cinste, în care golurile vor veni la ambele porți, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.78 oferită de Betano.

Ponturi Southampton – Brentford

2 pauză / 2 final - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Southampton

  • În ciuda faptului beneficiază de avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această înfruntare, ceea ce era de așteptat, urmând ce-i drept înfrunte o adversară mai bună, care are un parcurs mult mai bun în acest sezon.
  • Sfințiidezamăgesc în actuala stagiune, având în vedere faptul sunt ultimii în clasament, cu doar 22 de puncte acumulate în 26 de partide. Aceștia au reușit șase victorii și patru remize, suferind 12 înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 20 de goluri, primind 41.
  • Southampton are un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul vine după două jocuri fără gol primit. Mai întâi, aceasta s-a impus la scor minim în duelul de pe teren propriu cu Leicester, obținând apoi o remiză albă în deplasarea de la Manchester United.

ECHIPA PROBABILA: Bazunu; Walker-Peters, Bella-Kotchap, Bednarek, Perraud; Lavia, Ward-Prowse, Alcaraz; Walcott, Adams, Sulemana

Brentford

  • Este una dintre marile surprize ale acestei ediții de Premier League, care până acum are un parcurs foarte bun, mult peste așteptările sale. În această înfruntare nu va avea deloc o misiune facilă, urmând joace în deplasare, în fața unui adversar aflat în creștere de formă.
  • Gruparea vizitatoare se situează în prima jumătate a clasamentului, ocupând locul al nouălea, cu 38 de puncte. Cele 25 de partide de campionat i-au adus nouă victorii, 11 remize și cinci înfrângeri, în toate aceste partide marcând de 40 de ori, primind 33 de goluri.
  • După o serie de 12 partide consecutive fară înfrângere în campionat, cei de la Brentford au clacat. În ultima etapă, aceștia s-au deplasat pe terenul lui Everton, unde au pierdut la scor minim.

ECHIPA PROBABILA: Raya; Hickey, Pinnock, Mee, Henry; Jensen, Norgaard, Janelt; Mbeumo, Toney, Wissa

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Southampton

Pariază pe Cota 1.78 la Betano!

Plasează pariul