Southampton - Burnley. Oaspeții se mulțumesc și cu un punct.

Prima rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de duminica cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Una dintre aceste partide este cea dintre Southampton și Burnlei, joc programat de la ora 15:30 pe St. Mary Stadium. Se anunță o partidă încinsă pe terenul celor de la Southampton care vor trebui să de-a totul pentru a reuși victoria în această după amiază.
southampton burnley

Southampton, gazda acestei partide, debutează în noul sezon pe arena proprie și speră să o facă cât se poate de bine în fața fanilor. Sezonul trecut a fost extrem de slab pentru Southampton care a prins ultima poziție în Premier League, fiind la o aruncătură de băț de zona de retrogradare pe care a evitat-o în ultimul moment. Mark Hughes are încredere în băieții săi că lucrurile vor sta complet diferit în acest sezon. Diferența față de anul trecut este faptul că antrenorul englez va avea la dispoziție un lot mai bun de jucător, încercând astfel să creeze un nucleu mai puternic pentru a se lupta la primele poziții din campionat, fiind de părere că există o șansă ca Southampton să se apropie de zona de UEL. Rămâne de văzut dacă alături de jucători ca Elyounoussi sau Vestergaard, transferuri de 30 de milioane de euro, lucrurile se vor schimba pentru formația condusă de Mark Hughes, în perioada de vară observându-se în amicale un Southampton mai agresiv și mai puternic pe fază ofensivă, așa cum se prezenta în primele sezoane de BPL.

Burnley, oaspetele acestei partide, se deplasează pe St.Mary Stadium pentru a încerca să debuteze cu dreptul în noul sezon. Echipa condusă de pe bancă de Sean Dyche a debutat în Europa League contra formației din Scoția, Aberdeen, pe care a reușit să o elimine în prelungiri, marcând Barnes și Cork pentru englezi. Englezii sunt cunoscuți pentru faptul că nu sunt prea interesați de cupele europene, în special de UEL deoarece banii vin mult mai bine din BPL, clasarea în Anglia fiind mult mai importantă. Din acest motiv, cei de la Burnley nu s-au prea interesat de jocul din această săptămână contra celor de la Basaksehir pe care l-au tratat destul de modest, baza fiind deplasarea de la Southampton din care speră să plece cu ceva pozitiv. Atu-ul celor de la Burnley este faptul că au disputat câteva partide oficiale și pot avea șansa unui rezultat foarte bun pe St.Mary Stadium.

Ambele echipe au puterea să scoată maximum din această partidă, dar casele de pariuri sunt de părere că Southampton este cea mai îndreptățită, având o cotă destul de mică dacă ne raportăm la faptul că nu are niciun meci în picioare, în timp ce oaspeții au disputat câteva jocuri, iar diferența de valoare nu este prea mare, dar cea din punct de vedere al organizării există, fiind în favoarea oaspeților care anul trecut reușeau să prindă ultimul bilet către UEL. De aceea, voi miza pe un joc foarte bun al celor de la Burnley, pe care nu-l vor pierde, și vor reuși chiar să marcheze pe St.Mary Stadium.

 

Pronosticuri Niedercorn - Ufa