Southampton - Brighton. Vom asista la un duel cu multe goluri?

Partida care închide etapa cu numărul 5 din Premier League se va disputa începând cu ora 22:00 pe St Mary Stadium și va alinia la centru două formații ce se află la egalitate de puncte într-o zonă deloc comfortabilă. Southampton și Brighton urmează să se lupte pentru o poziție mai bună în clasament în această seară, dar cu siguranță partida va fi concentrată mai mult pe zona defensivă în cazul ambelor formații.
southampton Brighton

Southampton, gazda acestei dispute, pornește cu prima șansă la victorie conform caselor de pariuri, dar acest lucru este doar pe hârtie după statistica bookmakerilor, dar în definitiv lucrurile se pot prezinta oricând într-o altă manieră, dar datele problemei ar trebui să de-a credit în definitiv formației conduse de la margine de galezul Hughes. Acesta nu a reușit lucruri importante până în acest moment la Southampton, dar putem spune că a spart gheața după trei etape de secetă, câștigând primul joc pe banca acestei formații, un 2-0 pe terenul celor de la Crystal Palace, total neașteptat de altfel dacă judecăm totuși după valoarea combatantei din ziua respectivă. Până la acel moment, Southampton a mai izbutit un singur rezultat pozitiv, în fața celor de la Burnley, scor 0-0 chiar în prima etapă.

Brighton se deplasează pe St Mary Stadium cu dorința de a scoate măcar un punct de pe acest teren pe care mulți îl consideră a fi unul extrem de dificil deoarece mobilizarea echipei adverse este fantastică în fața fanilor. Formația condusă de la margine de irlandezul Hughton deține un suport la fel de pozitiv în meciurile de acasă, iar cu siguranță acest lucru îi va lipsi destul de mult lui Brighton ce nu are prea mult succes în partidele din deplasare, majoritatea oferind maxim un punct albaștrilor. Aceștia au reușit prima victorie din campionat în fața diavolilor roșii acum câteva săptămâni pe teren propriu, iar de atunci au mai înregistrat un singur rezultat pozitiv, 2-2 pe propria arenă. Liverpool și Watford s-au impus în fața pelicanilor, aceștia ne reușind să marcheze nici măcar un gol în aceste deplasări, dovadă că fotbaliștii lui Hughton nu se regăsesc deloc pe teren străin.

Problema albaștrilor rămâne valabilă și în această dispută de unde poate pleca fără niciun punct dacă jucătorii antrenorului irlandez nu vor schimba atitudinea din jocurile din deplasare. Brighton este nevoită să nu mai repete evoluțiile din deplasările precedente dacă își dorește să nu piardă pe terenul formației lui Long&Co. Voi miza pe un pronostic pe goluri deoarece pariul pe soliști este destul de complicat, minim două înscrise pe tabelă și chiar unul de fiecare combatantă de pe St Mary Stadium.

Pronosticuri FC Porto - Galatasaray