Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sheffield Wednesday vs Middlesbrough ponturi și pronosticuri 19.09.2023

Marți, de la ora 22:00, Sheffield Wednesday – Middlesbrough rivaliează cu meciurile programate în runda 1din grupele Champions League. Cele două se vor duela în runda 7 din Championship, pe Hillsborough.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sheffield Wednesday vs Middlesbrough

Rezultatele slabe înregistrate fac să regăsim cele două echipe pe ultimele poziții, cu un singur punct și un număr foarte mic de goluri înscrise care nu anunță deloc un duel promițător din punctul de vedere al spectaculozității. Cel mai probabil se vor focusa să nu piardă din nou, iar atunci vă recomand egalitate la pauză, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Sheffield Wednesday – Middlesbrough

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Sheffield Wednesday

  • Revenirea pe a doua scenă a fotbalului englez nu pare să fie chiar de bun augur pentru Wednesday. Este penultima, cu 0 în dreptul victoriilor și doar un punct acumulat.
  • A primit vizita celor de la Ipswich în runda anterioară și diferența s-a făcut în minutul 45, atunci când s-a înscris și singurul gol al meciului.
  • După eșecul cu 0-1 în fața celor de la Ipswich, „bufnițele” ating borna șase a meciurilor consecutive fără succes în toate competițiilor, iar în tot acest inerval au primit gol în cinci dintre partide.

Echipă probabilă: Vasquez – Dawson, Palmer, Bernard, Famewo, Delgado – Windass, Henrick, Bannan, Buckley – Smith

Middlesbrough

  • În runda anterioară a părut ceva mai hotărâtă pe terenul celor de la Blackburn, dar evoluția compartimentului defensiv a fost din nou slabă.
  • Blackburn Rovers a câștigat cu 2-1 meciul cu Middlesborough și alb-roții ajung la 13 goluri primite într-un interval de șase meciuri.
  • Pe ultimul loc în clasament cu un singur punct, formația oaspete a meciului de marți a pierdut toate deplasările. În tot acest interval de jocuri a primit în medie trei goluri per meci.

Echipă probabilă: Dieng – Berg, Fry, Lenihan, Bangura – O Brien, Hackney – Greenwood, Crooks, Rogers – Lath

Pariază la Championship pe meciurile de fotbal din cadrul campionatului englez!

Plasează pariul