Reading - Derby County. Start unui nou sezon de Championship.

Se dă start-ul unui nou sezon în Anglia Championship, iar majoritatea iubitorilor de fotbal așteaptă cu mare interes acest început deoarece vor să vadă la treabă formații care cu siguranță vor încânta în acest an liga a doua engleză. Partida care deschide practic acest sezon este cea dintre Reading și Derby County, duel programat de la ora 21:45 pe Madejski Stadium. Spectacolul nu va fi chiar din prima etapă, astfel că putem asista la un joc destul de închis, în care niciuna dintre cele două formații să nu riște prea tare.
reading

Reading, gazda acestei dispute, pornește cu șansa a doua la câștigarea meciului conform caselor de pariuri, dar acest lucru nu este în tocmai decisiv deoarece fiind prima etapă, lucrurile încă nu sunt atât de clare când vine vorba de forma echipelor sau lotul acestora. Formația antrenată de la margine de Paul Clement a reușit sezonul trecut să se salveze de la retrogradare, dar rămâne de văzut dacă și anul acesta lucrurile vor sta la fel. Se pare că Reading trece printr-o perioadă destul de nefastă deoarece rezultatele negative din amicale și implicit din sezonul trecut continuă pe bandă rulantă pentru clubul lui Clement care are nevoie de o resuscitare printr-o victorie în această seară, lucru de altfel destul de complicat dacă problemele nu se vor rezolva cu timpul.

Derby County, oaspetele acestei runde, vine pe terenul celor de la Reading cu dorința de a începe cu dreptul noul sezon. Albii au reușit sezonul trecut să se claseze pe un loc de play-off, jucând chiar până în semifinalele tabloului de promovare însă Fulham a reușit să se impun în fața acestora, și astfel îi lasă încă un an afară din Premier League. Derby County este pregătită să fie iar în primele 6 echipe ale campionatului, urmărind să fie mai constantă decât în sezonul precedent, iar cu siguranță acest lucru le va aduce promovarea mult visată. În partidele amicale totul a stat foarte bine, învingând formații ca Southampton sau Wolves, cel mai important lucru fiind faptul că nu au primit gol.

Cele două formații vor avea destule emoții la start-ul partidei, dar care va reuși să treacă peste acestea în timp util și să își vadă de jocul pe care l-au pregătit cu destul tact o săptămână și ceva, aceea va reuși să se impună. Cred totuși că Derby are mai mari șanse deoarece atmosfera de la club e una excelentă, jocul acestora merge de minune, pe când la Reading situația este cam gri.

Pronosticuri Monaco - Nimes