Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

QPR vs Swansea ponturi și pronosticuri 19.09.2023

Marți seară, de la ora 21:45, la Londra, pe Loftus Road se va disputa meciul QPR – Swansea, eveniment care face parte din runda cu numărul 7 a ligii secunde engleze.
QPR vs Swansea
September 19,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat QPR vs Swansea

Fără victorie în acest debut de sezon, Swansea vine la Londra dornică să profite de faptul că adversa sa primește ușor goluri. Tocmai greșelile des făcute în apărare și defensiva timidă m-a convins să pariez pe ambele marchează, unde am găsit o cotă de 1.80 la Superbet.

Ponturi QPR – Swansea

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

QPR

  • Londonezii au pierdut și meciul din runda anterioară, dar nu este o problemă pentru că deja s-au obișnuit. 1-3 a fost scorul partidei cu Sunderland.
  • Învinsă în patru din ultimele cinci meciuri, QPR joacă din nou acasă la doar câteva zile distanță de la eșecul cu Sunderland. Scorul a fost serios influențat de eliminarea din minutul 21 a lui Jack Colback. Era 1-0 pentru QPR, însă de atunci totul s-a rupt și adversarul a marcat de trei ori consecutiv.
  • Dacă vorbim despre clasament, formația gazdă a meciului de marți este pe locul 20, cu 6 puncte, la egalitate cu Stoke. Are -5 în dreptul golaverajului.

Echipă probabilă: Begovic – Kakay, Cook, Fox – Smyth, Dozzell, Field, Paal – Willock, Armstrong, Chair

Swansea

  • Dintr-o echipă care își dorea să se lupte la promovare, Swansea ocupă acum locul 22, cu 2 puncte și încă n-a simțit gustul succesului în Championship 2023/24.
  • În precedentele patru runde a avut aceeași soartă. 0-2 a fost scorul partidei cu Cardiff în care a avut tot statutul de formație vizitatoare.
  • Peste 1,5 goluri a primit în fiecare eșec suferit în campionat. Adversarul nu a ratat ocazia de a înscrie nici în meciurile încheiat la egalitate.

Echipă probabilă: Rushworth – Wood, Cabango, Humphreys -Ashby, Grimes, Fulton, Tumon – Patino – Lowe, Yates

Pariază la Superbet pe meciurile din Championship!

Plasează pariul