Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

QPR vs Luton ponturi și pronosticuri 29.12.2022

Joi seara, de la ora 20:00, QPR și Luton se vor duela în etapa cu numărul 25 din cadrul ligii secunde a fotbalului englez. Meciul are loc la Londra, pe Loftus Road.
QPR vs Luton
December 29,2022
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat QPR vs Luton

Cu goluri primite în fiecare din ultimele patru jocuri disputate pe terenul propriu, QPR mă aștept să o gafeze din nou, dar nici Luton nu a jucat mai bine în plan defensiv. Drept urmare, vă recomand peste 1.5 goluri, cotă 1.40 la Superbet.

Ponturi QPR – Luton

Victorie Wolfsburg - Cota 2.20⭐
Pariază acum

QPR

  • În runda trecută a fost ținută în frâu de galezii de la Cardiff, pe al căror teren a evoluat, iar scorul acelei partide jucate de Boxing Day s-a încheiat 0-0.
  • Cu o singură victorie în ultimele cinci etape, Queens Park Rangers a căzut de pe locul de play-off și ocupă treapta a șaptea, cu 35 de puncte. Are același număr de puncte ca Millwall, Reading și Norwich.
  • Revenirea pe Loftus Road înseamnă o presiune în plus pentru QPR, deoarece pe acest teren a suferit înfrângeri în precedentele trei jocuri.

Echipă probabilă: Dieng – Laird, Dickie, Dunne, Paal – Field, Iroegbuna, Dozzell – Adomah, Dykes, Willock

Luton

  • În etapa de Boxing Day a jucat foarte bine în fața echipei din Norwich și la final s-a declarat învingătoare, scorul fiind 2-1.
  • Cu o singură victorie în precedentele patru meciuri, Luton ocupă locul 13 în ierarhia Championship, cu 33 de puncte. Coventry și Middlesbrough au și ele același punctaj, dar golaverajul este mai bun decât al ei.
  • În ciuda locului din clasament și a faptului că primește deloc ușor goluri, în precedentele trei runde ambele au marcat.

Echipă probabilă: Horvath – Lockyer, Potts,  Feeman – Bree – Campbell, Ruddock, Clark, Doughty – Adebayo, Morris

Pariază la Superbet pe meciuri din Championship!

Plasează pariul