Pronosticuri fotbal - Leeds vs QPR - Championship


Pronosticuri fotbal – Leeds vs QPR – Championship

Etapa cu numarul 40 din Championship ne propune pentru marti 5 aprilie duelul, Leeds vs QPR, duel care va incepe de la orele 21:45.

Cei de la Leeds United ocupa in acest moment pozitia a-14a in liga secunda de fotbal engleza iar sperantele fanilor la un loc de play-off sunt naruite. Galben-albastrii au acumulat pana acum doar 47 de puncte in 38 de dispute, iar prima pozitie de play-off ocupata in acest moment de catre Derby County se afla la nu mai putin de 17 puncte distanta. In ultimele 5 etape cei de la Leeds au reusit sa obtina 3 victorii si au suferit 2 infrangeri pastrandu-se in continuare departe si de retrogradare. Prima pozitie ce duce in League One, ocupata in acest moment de Milton Keynes se afla la 10 puncte distanta cu doar 8 dueluri ramase de disputat. Pe teren propriu galben-albastrii au obtinut in aceasta stagiune doar 22 de puncte fiind penultima intr-un astfel de clasament al duelurilor disputate acasa. In ceea ce priveste ultima etapa, Leeds s-a deplasat la Roterham, echipe de pe locul 20 unde a pierdut cu scorul de 1-2.

Leeds vs QPR

sursa foto: leedsunited.com

QPR ramane si in acest sezon 2015-2016 aceeasi formatie inconstanta, capabila de partide fantastice dar si de infrangeri surprinzatoare. Alb-albastrii ocupa in acest moment pozitia a-11a in Championship cu 51 de puncte acumulate dupa 39 de confruntari iar promovarea ramane doar un vis. Pentru fanii celor de la QPR este inca un sezon dezamagitor. In ultimele 5 etape alb-albastrii au obtinut 2 victorii, un rezultat de egalitate si au suferit 2 infrangeri, ajungand la un total  de 12 esecuri in acest sezon. In ultima etapa oaspetii de marti au primit vizita lui Middlesbrough, formatie ce se lupta pentru primele 2 locuri si au suferit o noua infrangere dupa un 2-3 spectaculos. In ceea ce priveste rezultatele inregistrate de Queen’s Park pe teren strain, acestia au obtinut doar 19 puncte din tot atatea partide ocupand pozitia a-17a intr-un astfel de clasament.

In partidele directe de pana acum s-au inregistrat 5 victorii pentru Leeds, 2 victorii pentru QPR si 4 rezultate de egalitate. In turul campionatului reuseau sa se impuna gazdele de la QPR cu 1-0. Avand in vedere ca doar 3 partide din cele 11 directe au adus mai mult de 2 goluri in meci, ma astept si ca marti sa vedem un duel lipsit de multe reusite. Cele doua formatii sunt departe de locurile de play-off in timp ce doar o mica minune si un parcurs extrem de slab le-ar mai putea aduce din nou in lupta pentru evitarea retrogradarii, astfel incat motivatia ar putea lipsi. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Sub 2.5 goluri in meci.

Pronostic Leeds vs QPR: Sub 2.5 goluri in meci @ 1.67 la Unibet.

Pronostic Leeds vs QPR: X final @ 3.20 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 20W – 16L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul, LEEDS VS QPR:

Leeds vs QPR