Pronosticuri Fotbal - Norwich City vs Sheffield Wednesday - Championship


Pronosticuri Fotbal – Norwich City vs Sheffield Wednesday – Championship

Norwich City vs Sheffield Wednesday

Partida Norwich City vs Sheffield Wednesday se va disputa pe Stadionul Carrow Road luni 06 aprilie.

Pentru gazde, incepand de acum orice meci si orice punct se poate dovedi ca fiind vital in lupta lor pentru intoarcerea imediata in Premier League. Un grup de 4 echipe sunt despartite de doar 2 puncte in fruntea clasamentului si cu 2 din ele intalnidu-se in meci direct luni, „Canarii” au sansa de a ramane pe podium poate chiar a urca pe una din primele 2 pozitii. Antrenorul gazdelor, Alex Neil a facut o treaba extraordinara dupa ce a preluat echipa, Norwich obtinand 11 victorii si pierzand doar 2 partide din cele 16 sub comanda sa. Gazdele vor abea un program mai usor pe final, dupa duelul cu „Bufnitele” de luni, ei mai intalnind doar Middlesbrough din echipele clasate pe primele pozitii. Gazdele par sa aiba un joc ofensiv suficient de bun pentru a invinge orice adversar intr-o zi buna si faptul ca au marcat in ultimele 18 din 20 partide disputate acasa spune totul.

Echipa probabila Norwich City: Ruddy; Whittaker, Martin, Bassong, Olsson; Tettey, Dorrans, Howson, Redmond, Johnson si Jerome.

Daca Norwich are un atac excelent, atunci cu siguranta, Sheffield nu este adversarul potrivit caruia sa-ti iasa jocul. Momentan pe pozitia a-12a, oaspetii nu au fost tocmai cea mai „frumoasa” echipa din acest sezon, marcand 37 goluri si primind doar 41. Spun doar 41 deoarece singura echipa cu un numar mai mic de goluri incasate este liderul Middlesbrough. Antrenorul echipei vizitatoare Stuart Gray a reusit sa obtina rezultate bune si spera la o clasare in prima jumatate a clasamentului pentru „Bufnite” la finalul sezonului. Pentru oaspeti dupa aceasta partida urmeaza un program extrem de dificil, doar una din cele 6 adversare fiind mai slab clasata. Cei de la Sheffield au reusit 3 victorii in ultimele 4 deplasari insa nu au intalnit in niciuna din partide o echipa din top 8.

Echipa probabila Sheffield Wednesday: Westwood; Vermijl, Lees, Zayatte, Mattock; Isgrove, McGugan, Lee, Hutchinson, Helan si Nuhiu.

Desi cu rezultate bune in deplasare, oaspetii de la Sheffield nu au o nevoie la fel de mare de puncte ca si gazdele. Consider ca cei de la Norwich au puterea de a obtine cele 3 puncte in fata propriilor suporteri.

Pronostic Pariuri Norwich City vs Sheffield Wednesday: Norwich castiga @ 1.48 la Unibet.

Pronostic cota mare Norwich City vs Sheffield Wednesday: Sub 2.5 goluri @ 1.90 la Unibet.

Statistica Stefan: 13W – 8L.

Vezi pe net acest duel: Norwich City vs Sheffield Wednesday live online