Pronosticuri Fotbal - Ipswich Town vs Cardiff City - Championship


Pronosticuri Fotbal – Ipswich Town vs Cardiff City – Championship

Ipswich Town vs Cardiff City

Partida Ipswich Town vs Cardiff City se va disputa marti 14 aprilie pe stadionul Portman Road.

Cu 4 etape ramase de disputat pana la sfarsitul campionatului, Ipswich ocupa locul al 6lea, ultimul ce duce in playoff. Aflata la egalitate de puncte cu Brentford si Wolves, orice punct din ultimele 12 dar si orice gol poate fi decisiv in stabilirea echipelor ce vor disputa playoff-ul pentru promovarea in Premier League. In ultima etapa, gazdele de la Ipswich Town au trecut dramatic de retrogradata Blackpool gratie golului marcat de Christophe Berra in ultimele 10 minute ale partidei. Cu un parcurs de invidiat pe teren propriu, 13 victorii, 5 egaluri si doar 3 infrangeri, dar si cu o motivatie mult mai mare decat cea a celor de la Cardiff cred ca trupa lui Mick McCarthy porneste ca favorita certa. Urmatoarea etapa va aduce pentru Ipswich o deplasare pe terenul lui Wolverhampton, partida ce s-ar putea dovedi cruciala pe final de sezon. Daca gazdele de la Ipswich nu castiga partida de marti cu Cardiff, vor avea nevoie de victorie in deplasare iar obtinerea unor 3 puncte pe terenul lui Wolves s-ar putea dovedi un obiectiv foarte greu de realizat.

Echipa probabila Ipswich Town: Bialkowski, Chambers, Smith, Berra, Mings, Williams, Skuse, Bishop, Tabb, Murphy, Sears.

Pentru Russel Slade principala provocare pe final de sezon ramane motivarea propriilor jucatori pentru partidele ramase, unicul obiectiv fiind o clasare la jumatatea clasamentului. Sperand la schimbari in vara si la niste transferuri care sa le permita favoritilor promovarea in Premier League, suporterii „pasarilor albastre” au de parcurs un drum lung pentru deplasarea de la Ipswich. Cu 7 partide fara infrangere in deplasare insa, si suporterii dar si jucatorii au  cu siguranta un moral bun. Dupa un sezon totusi dezamagitor, partidele care urmeaza pentru oaspeti cu Milwall si Blackpool le-ar putea aduce suporterilor o continuare a seriei pozitive ce ar insemna totodata o palida consolare dupa ratarea obtinerii unui loc de playoff.

Echipa probabila Cardiff City: Marshall, Peltier, Ecuele Manga, Morrison, Malone, Noone, Whittingham, Gunnarsson, Ralls, Doyle, Mason.

Cu o incredere marita de victoria dramatica contra lui Blackpool dar si cu o partida extrem de dificila in urmatoarea etapa contra lui Wolves, cei de la Ipswich ar trebui sa abordeze partida plini de motivatie si determinare iar statutul de favorita ar trebui sa se vada la finalul partidei pe tabela.

Pronostic pariuri Ipswich Town vs Cardiff City: Ipswich Town castiga @ 1.70 la Unibet.

Pronostic cota mare Ipswich Town vs Cardiff City: Cardiff nu inscrie @ 2.15 la Unibet.

Vezi pe net acest duel: Ipswich Town vs Cardiff City live online