Pronosticuri Fotbal - Huddersfield vs Ipswich Town - Championship


Pronosticuri Fotbal – Huddersfield vs Ipswich Town – Championship

Huddersfield vs Ipswich Town

In duelul Huddersfield vs Ipswich Town, ambele echipe au nevoie de puncte dar din motive diferite.

Huddersfield a aratat un joc foarte solid pentru o echipa de mijlocul clasamentului de cand Chris Powell a preluat echipa in septembrie, insa forma din ultimele saptamani e dezastruoasa. Gazdele nu au reusit sa castige in campionat de la un 3-0 contra lui Reading in februarie, de atunci inregistrand 3 rezultate de egalitate si 3 infrangeri. Desi se afla la 9 puncte deasupra locurilor retrogradabile, pentru Huddersfield urmeaza un program foarte dificil in ultimele 5 partide ale sezonului. De aceea orice punct conteaza mai ales ca in acest meci au si avantajul terenului propriu. In ultima partida, gazdele au avut nevoie de o sclipire a lui Ismael Miller in ultimele minute pentru a pleca cu un punct nesperat de pe terenul celor de la Sheffield.

Echipa probabila Huddersfield: Smithies, Edgar, Hudson, Smith, Lynch, Hogg, Scannell, Butterfield, Coady, Miller si Wells.

Pentru Ipswich Town, oaspetii de luni 06 aprilie, sezonul a cuprins urcusuri si coborasuri. De la favorita certa la playoff la o echipa care avea sanse mici iar acum echipa se afla din nou la egalitate de puncte cu ocupanta locului 6, loc de playoff, Derby County. Echipa lui Mick McCarthy a trecut printr-o luna martie nefavorabila, pana sa stabilizeze situatia gratie unui succes cu 1-0 impotriva contracandidatilor la playoff, Watford. Dupa aceasta victorie ros-albastrii au reusit si un egal scor 1-1 impotriva lui Bournemouth pastrandu-se pe pozitia a-7a si fiind una din cele 3 echipe cu 68 de puncte ce se lupta pentru un loc in playoff.

Echipa probabila Ipswich Town: Bialkowski; Chambers, Smith, Berra, Fryers; Skuse, Tabb, Bishop, Varney; Murphy si Sears.

Chiar daca duelul pentru scaparea de la retrogradare nu s-a incheiat inca, o infrangere nu ar insemna un capat de tara pentru gazde. Pentru oaspeti in schimb, victoria este o necesitate iar orice punct pierdut poate insemna ratarea primelor 6 pozitii.

Pronostic pariuri Huddersfield vs Ipswich Town: Pauza sau Final Ipswich Town @ 1.68 la Unibet.

Pronostic cota mare Huddersfield vs Ipswich Town: Peste 1.5 goluri Ipswich Town @ 2.30 la Unibet.

Statistica Stefan: 13W – 8L.

Vezi pe net acest duel: Huddersfield vs Ipswich Town live online