Pronosticuri fotbal - Derby County vs Roterham - Championship


Pronosticuri fotbal – Derby County vs Roterham – Championship

Etapa a-14a din Championship ne propune sambata 31 octombrie duelul, Derby County vs Roterham care va incepe de la ora 17:00.

La inceputul sezonului cei de la Derby au avut 5 etape fara victorie iar fanii se temeau ca trupa lui Paul Clement va repeta finalul dezastruos al sezonului trecut. Din fericire pentru cei de la County echipa si-a revenit iar Paul Clement continua sa impresioneze la comanda gruparii alb-negre. Derby County ocupa in acest moment pozitia a-5a in clasamentul din Championship cu 24 de puncte din 39 posibile. Ultimele 5 etape au adus gruparii lui Paul Clement 4 victorii si un rezultat de egalitate iar formatia sa traverseaza o forma excelenta. Victoriile categorice cu Wolverhampton sau Brentford le ofera celor de la Derby incredere iar pe teren propriu clubul alb-negru a obtinut in 6 etape 9 puncte. Golaverajul formatiei lui Clement indica 18 cu 10, Derby avand una dintre cele mai bune defensive din primele 6 formatii. In ultima etapa County a castigat pe teren strain cu Huddersfield scor 2-1.

Formatie probabila Derby County: Carson, Christie, Keogh, Shackell, Forsyth, Butterfield, Thorne, Johnson, Weimann, Martin, Russell.

Derby County vs Roterham

Pe de alta parte cei de la Roterham se afla intr-o situatie foarte dificila. Dupa ce acestia s-au despartit de antrenorul care i-a adus in Championship putine schimbari se observa. Roterham ocupa pozitia 23 in clasamentul din Championship cu doar 9 puncte din 39 posibile. In ultimele 4 etape trupa lui Neil Redfearn a obtinut un singur punct in duelul cu Reading de pe teren propriu. In cele 13 etape disputate pana acum gruparea alb-rosie a obtinut doar 2 victorii iar aceasta stagiune se anunta extrem de dificila. Roterham este una din candidatele certe la retrogradare iar jocul nu pare sa ofere sperante. Pe teren strain Roterham United a obtinut doar 4 puncte printr-o victorie si un rezultat de egalitate. Golaverajul trupei lui Readfearn indica 15 goluri marcate si 24 primite iar Roterham conduce intr-un clasament al celor mai slabe defensive.

Formatie probabila Roterham: Camp, Buxton, Broadfoot, Collins, Toffolo, Thorpe, G.Ward, Green, Andreu, Clarke-Harris, Derbyshire.

Ultimul duel direct dintre cele doua formatii a avut loc pe 17 februarie anul acesta si s-a incheiat cu un spectaculos 3-3. In ultimele 5 intalniri Derby conduce cu 3 victorii, Roterham are una iar o partida s-a incheiat la egalitate. Cele doua grupari au obiective diferite si traverseaza forme sportive total opuse. Dupa parerea mea Derby debordeaza de incredere si va fi foarte greu ca Roterham sa plece cu ceva din aceasta deplasare. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Derby County castiga.

Pronostic Derby County vs Roterham: Derby County castiga @ 1.45 la Unibet.

Pronostic mai mare Derby County vs Roterham: Derby County marcheaza peste 1.5 goluri @ 1.53 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 64W – 36L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Derby County vs Roterham – Unibet.

Derby County vs Roterham