Pronosticuri Fotbal - Derby County vs Blackpool - Championship


Pronosticuri Fotbal – Derby County vs Blackpool – Championship

Derby County vs Blackpool

Duelul Derby County vs Blackpool din etapa a 43a se va disputa marti de la ora 21:45.

Pe durata sezonului, Derby a avut momente lungi de timp in care si jocul dar si rezultatele pareau sa o indice ca o favorita certa la playoff. Forma din ultimul timp insa s-ar putea sa naruiasca toata munca echipei pe intreg anul. Cu o singura victorie in ultimele 9 partide, baietii lui Steve McClaren spera sa rupa seria neagra cu o victorie pe teren propriu, si sa obtina un moral bun cu care sa abordeze ultimele partide ramase. Cu un singur meci in care nu a primit gol in ultima perioada, defensiva pare a fi fragila desi nu incaseaza multe goluri, insa cand se afla sub presiune pare sa cedeze. Totusi Derby ramane pe pozitia a 5a si nu a pierdut de 3 partide, egaland in ultima etapa contra lui Brentford inextremis si obtinand un punct bine meritat. Aceasta pozitie a 5a nu-i linisteste prea mult pe fanii gazdelor care daca privesc in spate vad un grup compact de echipe ce se apropie de favoritii lor.

Echipa probabila Derby County: Grant, Shotton, Keogh, Albentosa, Warnock, Hendrick, Russell, Bryson, Ince, Martin, Bent

Chiar de la inceputul sezonului, oaspetii de la Blackpool au fost considerati de presa si de specialisti o serioasa condamnata la retrogradare datorita lotului slab si a managementului defectuos. Aceasta predictie s-a confirmat la inceputul lunii acesteia cand Blackpool a ajuns la o serie umilitoare de 12 partide fara victorie in Championship. In ultimele 4 partide, jucatorii oaspetilor au aratat insa ca joaca pentru ei si pentru a dovedi ca alta le e valoarea, nu cea aratata in clasament obtinand rezultate de egalitate contra Reading, Bolton sau Leeds si punand la grea incercare Ipswich in ultima etapa. Pare greu de imaginat dar Blackpool inca cauta prima victorie in deplasare a acestui sezon cu doar 7 egaluri si 14 infrangeri. Asadar cu gandul la retrogradarea in League One, cei de la Blackpool fac deplasarea incercand sa mai spele din rusine cu un joc bun si poate sa obtina o prima victorie pe teren strain in acest sezon.

Echipa probabila Blackpool: Parish, Maher, Clarke, Ferguson, Dunne, Cubero Loria, Perkins, O’Hara, Cameron, Madine, Orlandi.

E greu de crezut ca diferenta de valoare dar si de moral nu isi va spune cuvantul si ca Derby se va impiedica in drumul sau spre playoff de o retrogradata.

Pronostic pariuri Derby County vs Blackpool: Derby -1.5 @ 1.57 la Unibet.

Pronostic cota mare Derby County vs Blackpool: Ambele echipe marcheaza @ 2.23 la Unibet.

Vezi pe net acest duel: Derby County vs Blackpool live online