Pronosticuri Fotbal - Brentford vs Bolton - Championship


Pronosticuri Fotbal – Brentford vs Bolton – Championship

Brentford vs Bolton

Duelul din Championship, Brentford vs Bolton, se va desfasura sambata 18 aprilie incepand cu ora 17:00.

Pe intreg durata sezonului, Brentford a parut o contracandidata la primele 6 pozitii insa aducerea lui Mark Warburton in vara nu a adus schimbarea pe care si-o doreau conducatorii clubului. Albinele au acum nevoie de un minimum de 7 puncte pentru a-si asigura un loc de playoff la finalul sezonului dupa o serie cu o singura victorie din 5 meciuri disputate. Gazdele au aratat un spirit de lupta extraordinar revenind de la 0-2 atat cu Millwall cat si cu Nottingham Forrest in timp ce o victorie extrem de importanta ce se contura contra lui Derby le-a fost refuzata de un gol in ultimele minute ale jocului. Cu Bolton, Brentford are nevoie clara de cele 3 puncte. Rareori marcand in primele 20 minute in acest sezon, gazdele vor trebuie sa schimbe aceasta statistica pentru a avea o sansa in plus in ultimele meciuri de disputat. Incheind sezonul cu Reading si Wigan, putem considera ca gazdele au o sansa extraordinara pentru a obtine maximum de puncte.

Echipa probabila Brentford: Button, Odubajo, Dean, Tarkowski, Bidwell, Douglas, Diagouraga, Peleteiro Ramallo, Judge, Toral, Gray.

Dupa un inceput slab de stagiune, lucrurile s-au mai linistit la Bolton sub comanda lui Neil Lennon, fost manager la Celtic, insa acesta nu e sigur de postul tau la gruparea din Championship inainte de finalul sezonului. Lennon a adus 13 victorii din 35 de jocuri insa nu poate fi multumit cu 2 victorii in 9 partide disputate. Ca si Brentford, majoritatea victoriilor au venit in ultimele 15 minute. Ca o nota pozitiva pentru oaspeti, acestia au reusit sa obtina egaluri in ultimele minute cu Blackpool sau Charlton dand dovada de spirit de lupta. Aducerea lui Ejdur Gudjohnsen s-a dovedit o mutare excelenta, chiar daca islandezul a marcat doar de 6 ori in 21 partide. Experienta fotbalistului in varsta de 36 ani s-a vazut in mobilizarea echipei poate si de aici venind acel spirit de lupta si revenirile pe final de meci. Nu se stie inca daca tehnicianul irlandez va ramane la club si din vara iar acesta isi foloseste ultimele 3 partide ramase de disputat in vederea alegerii jucatorilor ce pot ajuta clubul pe termen lung.

Echipa probabila Bolton: Bogdan, Vela, Mills, Dervite, Ream, Bannan, Danns, Feeney, Costa Rocha, Heskey, Le Fondre.

Pronosticul e simplu avand in vedere ca Brentford are o singura sansa si anume aceea a victoriei, in timp ce Bolton isi ruleaza lotul in vederea testarii jucatorilor pentru a realiza unele schimbari in vara.

Pronostic pariuri Brentford vs Bolton: Brentford castiga @ 1.52 la Unibet.

Pronostic cota mai mare Brentford vs Bolton: Ambele echipe vor inscrie @ 1.74 la Unibet.

 

Statistica Stefan: 31W – 19L.

Vezi pe net acest duel: Brentford vs Bolton live online