Pronosticuri Fotbal - Blackpool vs Reading - Championship


Pronosticuri Fotbal – Blackpool vs Reading – Championship

Blackpool vs Reading

Partida Blackpool vs Reading se va disputa pe Bloomfield Road, marti cu incepere de la ora 21:45.

Intr-o forma dezastruoasa, gazdele au retrogradat oficial dupa rezultatul de egalitate scor 1-1 obtinut in deplasarea cu Bolton. Desi in ultimele doua etape  jucatorii celor de la Blackpool au aratat o motivatie mai mare decat pana acum incercand sa mai salveze din evolutia stearsa din intregul sezon, rezultatele au fost impotriva lor iar ultima pozitie pare acontata. Lucrurile au mers atat de prost pentru Blackpool incat nici macar in ultima etapa nu au reusit sa obtina prima victorie in deplasare a sezonului fiind egalati in minutul 95 de Bolton. Fara dubiu gazdele au cel mai slab atac si cea mai slaba aparare din campionat. Blackpool poate realiza totodata si un record negativ in acest sezon, putand fi echipa care sa retrogradeze cu cele mai putine puncte din istoria Championship avand 5 puncte mai putin decat precedentul „record”.

Echipa probabila Blackpool: Lewis; Hall, Clarke, O’Dea, Dunne; Cubero, O’Hara, Perkins; Orlandi, Madine si Jacobs.

De cealalta parte nici pozitia oaspetilor nu e cu mult mai buna ocupand locul 19. Diferenta de 9 puncte fata de pozitiile retrogradabile nu poate fi inca considerata suficienta, Reading avand inca de disputat 7 partide pana la incheierea sezonului. Patru din ultimele 7 partide ale oaspetilor se vor disputa in compania unor adversari din top 10 astfel incat echipa lui Steve Clarke vine pe Bloomfield Road cu un singur obiectiv, cele 3 puncte puse in joc. Reading va mai avea si o semifinala de Cupa FA de jucat in compania celor de la Arsenal deci ii asteapta o luna aprilie plina. La fel ca si Blackpool, si oaspetii au fost egalati in minutele de final de Cardiff astfel ajungand la doar 2 victorii in 10 meciuri si la un singur meci fara gol primit.

Echipa probabila Reading: Federici; Gunter, Pearce, Hector, Obita; McCleary, Ake, Akpan, Robson-Kanu; Mackie si Pogrebnyak.

Deja retrogradati, gazdelor le ramane sa joace pentru fani si sa incerce sa evite rusinea retrogradarii cu un minimum istoric de puncte. Consider ca motivatia oaspetilor in lupta din subsolul clasamentului, va inclina balanta si acestia vor obtine cele 3 puncte.

Pronostic pariuri Blackpool vs Reading: Reading castiga @ 1.83 la Unibet.

Pronostic cota mare Blackpool vs Reading: Reading pauza/final @ 2.80 la Unibet.

Statistica Stefan: 13W – 8L.

Vezi pe net acest duel: Blackpool vs Reading live online