Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Preston vs Coventry ponturi și pronosticuri 28.02.2023

De la ora 21:45, marți seară, Preston North End și Coventry vor juca în runda cu numărul 29 din Championship, Meciul se va disputa pe Deepdale Stadium.
Preston vs Coventry
February 28,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Preston vs Coventry

Ambele trec prin momente bune și tocmai datorită unui moral foarte ridicat, Preston și Coventry au mari șanse să pună accentul pe defensivă. În contextul acesta, sub 2.5 goluri este recomandarea mea, pariul având cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Preston – Coventry

Slovenia câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Preston North End

  • Neînvinsă de trei etape, Preston North End a reușit ca la finalul săptămânii trecute să o învingă cu scorul de 2 la 1 pe Wigan Athletic.
  • Golurile lui Johnson și Cannon au făcut ca în doar patru minute să fie răsturnat scorul pauzei din meciul cu Wigan și ajunge la 12 victorii stagionale.
  • Cu 45 de puncte acumulate din 99 maxim posibile, Preston North End se situează undeva la mijlocul clasamentului, respectiv pe locul 12. Sunt opt puncte care stau între ea și Luton, formație aflată pe ultimul loc care duce în fazele superioare.

Echipă probabilă: Woodman – Diaby, Lindsay, Cunningham – Fernandez, Johnson, Ledson, Potts – Browne – Parrott, Cannon

Robbie Brady este suspendat.

Coventry

  • Vecină de clasament cu Preston, Coventry se află pe locul 11 în Championship, cu 48 de puncte. Are același număr de puncte ca West Bromwich Albion și la doar cinci lungimi distanță de ultimul loc care asigură calificarea în play-off.
  • Este pe val, a reușit să strângă 10 puncte din 12 maxim posibile și drept urmare a rămas neînvinsă. Mai mult, a izbutit o a treia victorie consecutivă în campionat, după ce a trecut cu 2-1 de Sunderland.
  • Meciul de pe terenul propriu a fost câștigat datorită golurilor înscrise de Allen și Gyokeres. Cu reușitele celor doi, Coventry ajunge la 37 de goluri înscrise în 33 de meciuri.

Echipă probabilă: Wilson – McNally, McFadzean, Doyle – Bidwell, Eccles, Hamer, Norton – Allen, Palmer – Gyokeres

Pariază la Superbet pe meciurile din Championship!

Plasează pariul