Ponturi pariuri - Swansea vs Hull - Premier League


Ponturi pariuri – Swansea vs Hull – Premier League

Swansea vs Hull

Data: 04 Aprilie 2015
Ora: 17:00

Swansea City o va gazdui sambata dupa amiaza de la ora 17:00 pe Hull City, in cadrul etapei cu numarul 31 din Barclays Premier League. Lebedele au prima sansa la prima vedere, dispunand si de avantajul terenului propriu. Galezii au avut un nou sezon bun, luptandu-se o buna perioada de timp chiar si pentru locurile de Europa League. La ora actuala echipa nu mai poate spera nici la locul sapte. Swansea este a opta in clasament, cu 43 de puncte si un golaveraj de 50-45, la zece lungimi de Tottenham (locul 7). Echipa vine dupa victoria obtinuta etapa trecuta, 1-0 pe Villa Park, moralul fiind unul bun as putea spune. Oricum, Hull nu trebuie neglijata, chiar daca pare outsider la prima vedere.

Swansea ne-a obisnuit cu formula de 4-3-3, un joc frumos, deschis si in viteza, joc pe care ma astept sa-l vedem si sambata. Le vor lipsi gazdelor Kyle Bartley si Tom Carroll, ambii fiind accidentati. Montero si Britton sunt si ei incerti.

Echipa probabila Swansea (4-3-3): Fabianski – Naughton, Fernandez, Williams, Taylor – Sung-Yueng, Cork, Shelvey – Routledge, Gomis, Sigurdsson

Hull City in schimb n-a scapat inca de emotiile retrogradarii, iar finalul de sezon se anunta unul foarte incins in acea zona a clasamentului. Tigrii sunt in carti cand vine vorba de salvare, ocupand locul 15 la ora actuala, cu 28 de puncte si un golaveraj de 28-40. Totusi, oaspetii au doar trei puncte peste zona fierbinte, iar orice pas gresit le poate fi fatal. Plus de asta, Hull nici n-a rupt gura targului cand vine vorba de meciurile jucate in deplasare, dovada ca a izbutit sa castige numai in doua randuri. Mai exact o data in August, in prima etapa, si a doua oara de Boxing Day.

Nici Bruce nu este lipsit de probleme la nivel de lot, urmand sa nu-i aiba la dispozitie pe Jelavic, Snodgrass si Huddlestone, primii doi fiind accidentati, iar cel din urma suspendat. Chiar daca va lipsi Huddlestone, formula de joc ramane aceeasi, 3-5-2.

Echipa probabil Hull (3-5-2): McGregor – Dawson, Bruce, McShane – Elmohamady, Ramirez, Livermore, Meyler, Robertson – N’Doye, Hernandez

Swansea City a castigat meciul tur jucat in deplasare, scor 1-0 in luna Decembrie!

Pronostic Swansea vs Hull: Swansea DNB @ 1.37 la Unibet

Pont pariuri cota mare Swansea vs Hull: 1 solist @ 1.92 la Unibet

Scris de Adi
Ponturi 2014: 73W – 6V – 47L
Ponturi Ianuarie: 17W – 2V – 10L
Ponturi Februarie: 12W – 3V – 4L
Ponturi Martie: 25W – 2V – 6L
Ponturi Martie: 0W – 0V – 1L

Vezi pe net acest duel: Swansea vs Hull live online