Ponturi pariuri - Sheffield Wednesday - Carlisle - FA Cup


sursa foto: skysports.com

Sheffield Wednesday este fara gol marcat in 2018

In aceasta seara, de la ora 21:45, se va da startul disputei dintre Sheffield Wednesday si Carlisle, care se va desfasura pe „Hillsborough Stadium”, acolo unde ne asteptam ca echipa gazda sa fie cea care se va impune.

Sheffield Wesnesday este favorita acestei infruntari, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept echipa mai valoroasa, dar si mai experimentata, ce evolueaza la un nivel mai inalt, iar de asemenea, are de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde in mod normal, suporterii ar trebui sa joace un rol important. „Bufnitele” nu fac un sezon grozav, avand in vedere faptul ca in acest moment ocupa pozitia a 17-a in clasamentul din esalonul secund, fiind la mare distanta de locurile de promovare. Echipa antrenata de Jos Luhukay nu a mai castigat pe teren propriu din octombrie, cand o invingea pe Millwall cu 2-1 in campionat, de atunci legand cinci meciuri fara succes. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca Sheffield este fara gol marcat in ultimele patru partide, in acestea remizand la scor alb cu Carlisle si Sheffield United, pierzand cu Brentford si Burton.

Carlisle de partea cealalta, este o echipa mica, ce nu se poate compara cu adversara sa, din punct de vedere al valorii, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. „Armata alb-albastra” evolueaza in acest sezon in esalonul al patrulea al fotbalului englez, acolo unde nu impresioneaza deloc, in acest moment aflandu-se in partea de mijloc a clasamentului, ocupand mai exact pozitia a 13-a, fiind destul de departe de locul al saptelea, ultimul ce poate duce in divizia a treia. Spre deosebire de adversara sa, trupa lui Keith Curle si-a inceput aventura in Cupa Angliei inca din primul tur, eliminand-o pe Oldham Athletic, trecand apoi de Gillingham. Carlisle vine dupa o victorie obtinuta pe teren propriu in fata celor de la Crewe, castigand cu 1-0, punand astfel capat unei serii de trei meciuri fara succes.

Chiar daca nu trece prin cea mai buna perioada, ne asteptam ca Sheffield Wednesday sa obtina victoria si implicit calificarea in urmatorul tur al Cupei Angliei, mai ales ca are de partea sa si avantajul propriului teren, unde suporterii ar putea juca un rol important.

Pont Sheffield Wednesday – Carlisle: gazdele castiga

Cota 1.57 la 888

Pont cota mare Sheffield Wednesday – Carlisle: peste 3,5 goluri

Cota 3.05 la 888

○ Statistica pe luna ianuarie: 37W – 0V – 22L

○ Statistica pe luna decembrie: 30W – 1V – 26L

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Sheffield Wednesday – Carlisle

Sheffield Wednesday - Carlisle