Ponturi pariuri - Chelsea vs Scunthorpe - FA Cup


Ponturi pariuri – Chelsea vs Scunthorpe – FA Cup

Chelsea vs Scunthorpe

Chelsea porneste ca favorita la castigarea acestui tur, antrenorul Guus Hiddink dorind sa cucereasca macar aceasta cupa, deoarece apararea titlului este la o distanta mult prea mare. De altfel si un loc de cupe europene este o misiune foarte dificila pentru noul antrenor, astfel ca un parcurs cat mai mult in cupa nu poate decat sa vina ca un bonus. De altfel FA Cup a fost o competitie destul de favorabila pentru Chelsea, reusind sa castige trofeul in 2009, 2010 si 2012, si o semifinala de atunci. Sezonul trecut au fost eliminati in mod surprinzator de Bradford, ceea ce face din acest meci mult mai interesant pentru faniii de pe Standford. Chelsea se afla intr-o forma foarte slaba, insa victoria din deplasare de la Palace in ultima partida din Premier League face ca fosta echipa condusa de Mourinho sa se afle la 4 meciuri fara infrangere. Ca majoritatea echipelor din prima liga, Chelsea este asteptata sa faca schimbari in primul 11, deoarece urmeaza meciuri importante in prima liga. Cu toate acestea Hiddink se asteapta ca echipa sa progreseze in turul urmator si nu va dori o eventuala reluare a meciului.

Scunthorpe se astepta la un adversar mai facil in acest tur, insa va incerca sa-si joace sansa in aceasta partida. Echipa vine in aceasta partida fara a avea ce pierde si va incerca sa joace un fotbal frumos si de ce nu, sa produca o surpriza in aceasta partida. In sezonul trecut au ajuns de asemenea in acest tur, insa au fost eliminati de catre Chesterfield, lucru ce a dezamagit pe fanii echipei. In acesta partida vor avea o misiune mult mai dificila, insa chiar si o infrangere intr-un mod onorabil ii vor satifsface pe fanii echipei. Scunthorpe este neinvinsa in ultimele 4 partide din deplasare, castigand 2 din aceste partide, insa o victorie pe Stamford Bridge este practic imposibila.

Guus Hiddink a reusit sa aduca cupa ultima oara cand a fost interimar la Chelsea si aceasta competitie are o importanta mai mare dupa evolutiile din prima liga pentru Chelsea. Ma astept ca echipa londoneza sa se concentreze pe aceasta partida si sa obtina o victorie lejera, lucru ce il voi miza pe biletul zilei.

Pronostic Chelsea vs Scunthorpe: Chelsea sa castige la diferenta de 2 goluri, la o cota de 1,49 la Unibet

Pont pariuri cota mare Chelsea vs Scunthorpe : nu vor inscrie ambele echipe, la o cota de 1,70 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Ianuarie : 4W – 2L

Oferta pariuri online si cote Chelsea vs Scunthrope – Unibet

Capture