Ponturi pariuri - Bolton vs Brentford - Championship


Ponturi pariuri – Bolton vs Brentford – Championship

Bolton vs Brentford

Bolton are probleme financiare severe si se afla fara victorie in liga de 11 meciuri. Astfel ca managerul Lennon se afla intr-o situatie dificila in urmatoarele luni de iarna. Lennon a fost de asemenea restrictionat de a aduce noi jucatori in lot, nefiind fonduri disponibile de transfer. Bolton se afla in acest moment la 4 puncte de zona de siguranta. O singura victorie au obtinut cei de la Bolton in acest sezon si ar trebui sa inceapa sa obtina puncte daca vrea sa ramana in aceasta liga. Bolton are probleme si in atac, avand 418 minute fara gol marcat inainte de golul din ultima partida care a  venit din penalty. Fundasul Moxey a re venit la antrenamente, in timp ce Clough si Silva raman absenti pana la mijlocul lui decembrie.

Echipa probabila ( 4-4-1-1 ) : Amos – Vela, Gouano, Wheater, Casado – Feeney, Spearing, Danns, Pratley – Davies – Ameobi 

Dupa victoria lui Brentford cu Nottingham de weekendul trecut, antrenorul interimar Lee Carsley a declarat faptul ca acel meci a fost ultimul pentru el ca antrenor temporar, dar cei de la Brentford inca nu au numit un inlocuitor. Astfel ca este foarte probabil ca Carsley sa mai ramana la carma echipei si pentru acest meci. Sub comanda lui Carsley Brentford a avut 5 victorii si 9 egaluri, echipa fiind pe pozitia a 11 a in clasament. Se afla la 4 puncte de intrarea in play-off uri, pozitia ce au ocupat-0 si sezonul trecut. Victoria cu Nottingham a fost obtinut in ciuda faptului ca ultimele 19 minute au jucat cu un om mai putin, acesta fiind spiritul ce a adus-0 pe Brentford atat de sus. La echipa nu va evolua Dean, fiind suspendat.

Echipa probabila ( 4-3-3 ) : Button – Yennaris, O’Connell, Tarkowski, Bidwell – Woods, Diagouraga, McCormack – Judge, Hoffmann, Swift 

Ne asteptam la un meci cu putine goluri marcate, cum s-au terminat majoritatea meciurilor in care a fost implicata Bolton, dar cred ca Brentford va reusit sa profite de problemele celor de la Bolton si sa obtina toate cele 3 puncte. Voi miza pe biletul zilei pe acest lucru.

Pronostic Bolton vs Brentford : sansa dubla x2 Brentford, la o cota de 1,46 la Unibet

Pont pairuri cota mare Bolton vs Brentford : victorie Brentford, la o cota de 2,60 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 18W – 15L

Oferta pariuri online si cote Bolton vs Brentford – Unibet

Capture