Ponturi pariuri - Aston Villa vs Wycombe - FA Cup


Ponturi pariuri – Aston Villa vs Wycombe – FA Cup

Aston Villa vs Wycombe

Aston Villa vine in aceasta partida sub o presiune mare pentru obtinerea unui rezultat favorabil dupa incidentele in care au fost implicati jucatorii si fanii dupa rezultatul din primul meci- remiza 1-1 pe Adams Park. Capitanul Micah Richards a incercat sa-i linisteasca pe fani dupa rezultatele dezamagitoare obtinute in ultimul timp de echipa sa. Se pare ca aceste presiuni au dat roade, deoarece Aston Villa pare ca si-a mai revenit, aflandu-se la 3 partide fara infrangere in toate competitiile. Au reusit sa obtina prima victorie pe teren propriu in acest sezon cu Crystal Palace si au obtinut un punct contra formatiei de pe primul loc, Leicester. Cu toate acestea se afla in continuare la 6 puncte de salvarea de urmatoarea echipa din clasament. Cu sansele la salvarea fiind din ce in ce mai mici, un eventual parcurs mai lung in cupa ar fi un lucru ce i-ar multumi pe fani. De la echipa vor lipsi Traore, Grealish, Hutton, Carlos Sanchez si absentele pe termen lung Agbonlahor si Amavi.

Wycombe a reusit sa obtina un egal intr-un meci in care pornea cu a 2 a sansa si vor avea moralul ridicat pentru aceasta partida in care vor incerca sa produca din nou surpriza. Fundasul dreapta Jacobson a fost eroul pentru Wycombe in meciul tur, golul marcat de el aducand un egal foarte important impotriva unei echipe din prima liga. Managerul Gareth Ainsworth a sarbatorit acest rezultat jucand in Sunday League a 2 a zi pentru formatia locala si cu echipa sa ocupand pozitia a 6 a in League Two vor incerca sa forteze promovarea in acest sezon. Partea financiara pentru o eventuala trecere in turul urmator reprezinta un alt motiv pentru care echipa va da totul pe teren. Banton a plecat de la echipa, in timp ce Hayes este incert pentru acest meci.

Ultimele prestatii ale celor de la Villa o fac favorita clara in aceasta partida si tinand cont de faptul ca fanii nu vor accepta o eventuala eliminare, voi miza pe biletul zilei pe faptul ca Villa va reusi sa treaca in turul urmator.

Pronostic Aston Villa vs Wycombe : victorie Aston Villa, la o cota de 1,45 la Unibet

Pont pariuri cota mare Aston Villa vs Wycombe : ambele echipe sa marcheze, la  o cota de 2,25 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Ianuarie : 11W – 6L

Oferta pariuri online si cote Aston Villa vs Wycombe – Unibet

Capture