Ponturi pariuri - Aldershot Town vs Forest Green Rovers - Vanarama National League


Ponturi pariuri – Aldershot Town vs Forest Green Rovers – Vanarama National League

Aldershot Town vs Forest Green Rovers

Aldershot a obtinut o victorie mai mult decat necesara in acest weekend in deplasare contra celor de la Torquay cu scorul de 2-0, victorie ce le-a oferit o comfortabila pozitie la mijlocul clasamentului. Inainte de aceasta victorie Aldershot a suferit doua infrangeri contra celor de la Tranmere si Macchesfield. In partida din aceasta seara vor intalni pe liderul surprizei al ligii. Aldershot a avut evolutii oscilante pe teren propriu in ultima vreme, suferind infrangeri contra celor de la Eastleigh si Macclesfield, dar au obtinut victorii contra celor de la Halifax si Welling. Pe teren propriu au reusit sa marcheze de 7 ori, primind 10 goluri.

Forest Green Rovers se afla, dupa cum spuneam, in mod surprinzator pe prima pozitie a clasamentului, dar acest lucru se datoreaza in mare parte unui inceput de sezon excelent in care au obtinut 9 victorii consecutive in primele 9 partide. Aceasta forma buna nu aveai cum sa tina la infinit, iar jucatorii formatiei au fost adusi cu picioarele pe pamant, astfel ca de 5 partide nu au obtinut nici o victorie. In ultima partida din deplasare au reusit sa obtina un egal pe terenul dificil a celor de la Grimsby, scor 1-1. In partidele din deplasare au obtinut 4 victorii, 1 egal si 2 infrangeri, marcand de 9 ori si primind 8 goluri. Atacul echipei oaspete compus din O`Connor, Guthrie si Parkin va trebui sa provoace destule probleme defensivei adverse si cred ca Forest Green va reusi cel putin sa evite infrangerea.

Forma formatiei oaspete este una mai putin buna si credem ca ambele formatii vor reusi sa marcheze in aceasta partida. De altfel, ultimele 4 confruntari directe dintre cele doua formatii s-au incheiat cu goluri in ambele porti, pariu ce il voi plasa si pe biletul zilei.

Pronostic Aldershot Town vs Forest Green Rovers : ambele echipe sa marcheze, la o cota de 1,66 la Unibet

Pont pariuri cota mare Aldershot Town vs Forest Green Rovers : victorie Forest Green Rovers, la o cota de 2,10 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Aldershot Town vs Forest Green Rovers – Unibet

Capture