Ponturi fotbal Preston - Derby – Championship


Meci extrem de important pentru playoff

Sursa foto: dailymail.co.uk

Luni, 2 aprilie, de la ora 14:45, Derby County incearca sa-si pastreze pozitia de playoff, dar pentru asta are nevoie sa o invinga pe Preston, intr-un meci din deplasare. Partida are loc in etapa cu numarul 40 din Championship.

Preston este usor favorita la agentiile de pariuri, insa un rol important il are terenul propriu, care, pe final de sezon are o imensa importanta. Totusi, PNE in runda anterioara a cedat un meci foarte greu, 1-4 pe terenul celor de la Sheffield Wednesday, confruntare care a adus-o pana pe locul 10, cu 60 d epuncte, cu doar doua lungimi in spatele locurile de playoff, un obiectiv mult ravnit de aceasta. O presiune in plus si pentru faptul ca joaca acasa, Preston in fata propriilor suporteri a pierdut doua din ultimele trei confruntari, ceea ce surprinde putin, deoarece se apara destul de bine.

Derby are un avantaj pentru simplul fapt ca deja se afla pe loc de playoff, insa dupa jocul prestat in ultimele runde, clar nu se poate spune despre ea ca poate sa fie favorita certa. In runda anterioara, “Berbecii” n-au stiut sa profite de faptul ca au evoluat pe terenul propriu si au pierdut cu 1-4 in fata celor de la Sunderland, ceea ce a facut sa ramana cu o singura victorie in ultmele zece runde, confruntari in care a ma reusit alte sase rezultate de egalitate si trei infrangeri. De altfel, in deplasare vine dupa trei remize consecutive, jocuri in care am avut parte de ocazii.

Clar urmeaza un meci extrem de important in economia playoff ului, ceea ce ar putea sa faca ca partida sa fie una echilibrata, la fel cum a fost si cea din tur, cand a fost 1-0 pentru Derby. De data asta este greu de spus daca exista intr-adevar o favorita certa, insa inclin sa merg pe o partida gandita bine strategic, iar pana la final sa nu avem parte de mai mult de doua reusite.

Pronostic Preston – Derby: sub 2,5 goluri

Cota 1.62 la Betano

Pronostic cota mare Preston – Derby: egalitate

Cota 3.25 la Betano

Statistica luna aprilie: 4W – 0L

Oferta pariuri online si cote Preston – Derby