Ponturi fotbal - Burnley vs Bolton - Championship


Ponturi fotbal – Burnley vs Bolton – Championship

Etapa a-11a din Championship ne propune pentru sambata 17 octombrie duelul, Burnley vs Bolton care va incepe de la ora 17:00.

Schimbarile aduse de managerul Dyche la echipa o mentin pe Burnley in lupta pentru un loc de play-off in ciuda startului ezitant de campanie. Dupa primele 3 etape Burnley nu obtinuse nicio victorie iar fanii incepeau sa creada ca gruparea lor favorita nu va reusi sa revina imediat in Premier League. Schimbarile aduse de Dyche s-au vazut imediat in rezultate iar Burnley are 5 victorii din ultimele 8 dueluri. Cu un total de 18 puncte acumulate din 30 posibile, galben-albastrii ocupa pozitia a-6a in Championship si vin cu un moral extrem de bun dupa ce au reusit sa invinga pe final de meci in deplasarea de la Roterham din ultima etapa. Fara discutie Burnley ramane una din favoritele la revenirea in Premier League iar forma lor din ultimele etape dovedesc acest lucru. Statistica indica pentru formatia lui Dyche 3 victorii, un rezultat de egalite si o infrangere pe teren propriu din 5 partide disputate.

Formatie probabila Burnley: Heaton; Darikwa, Duff, Keane, Mee; Boyd, Jones, Barton, Arfield; Vokes, Gray.

Burnley vs Bolton

Lucrurile nu putea sta foarte diferit in subsolul clasamentului iar Bolton confirma predictiile sumbre despre acest sezon ocupand doar pozitia 22 in Championship, prima retrogradabila. Formatia lui Neil Lennon are o singura victorie pana acum in Championship si un total de 8 puncte din 30 posibile. Pe langa alte 5 rezultate de egalitate Bolton a mai obtinut si nu mai putin de 4 infrangeri, toate in deplasare. Totusi dupa inceputul absolut catastrofal de campanie, Bolton arata ceva mai bine acum acestia pierzand doar de 2 ori in ultimele 7 etape. Principala slabiciune a oaspetilor de sambata este defensiva, o defensiva care a reusit contraperformanta sa incaseze nu mai putin de 10 goluri in doar 3 meciuri si a ajuns la un total de 16. Nici ofensiva nu e stralucita pentru Bolton care a reusit sa marcheze doar de 9 ori in 10 etape. Pe teren strain alb-negrii au obtinut doar un singur punct pana acum din 5 etape in remiza cu Blackburn.

Formatie probabila Bolton: Amos; Pisano, Dervite, Prince, Moxey; Davies, Danns, Pratley, Feeney, Clayton; Madin.

In ultimele 5 dueluri directe s-au inregistrat 3 victorii pentru cei de la Burnley, una pentru Bolton si o partida s-a incheiat nedecisa. Ultimul duel direct a avut loc in 2014 tot in Championship cand Burnley se impunea la Bolton cu scorul de 1-0. Burnley a dovedit in etapele precedente ca poate lega victorii si ca se anunta o candidata serioasa in lupta pentru promovare. Bolton pe de alta parte pare o candidata serioasa la retrogradare iar Neil Lennon are o misiune extrem de dificila in incercarea de a-si salva clubul si postul. Dupa parerea mea Burnley este favorita clara astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Burnley castiga.

Pronostic Burnley vs Bolton: Burnley castiga @ 1.78 la Unibet.

Pronostic mai mare Burnley vs Bolton: Burnley castiga 1-0 @ 8.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna octombrie: 21W – 12L (53W – 34L septembrie).

Oferta online de pariuri – Burnley vs Bolton – Unibet.

Burnley vs Bolton