Anglia

Plymouth vs Millwall ponturi și pronosticuri 03.10.2023

De la ora 21:45, Plymouth și Millwall se vor duela în runda cu numărul 10 din al doilea eșalon competițional al fotbalului englez. Partida are loc pe Home Park din orașul Plymouth. Pe cine pariezi?


Superbet logo
Stirea Zilei

Plymouth vs Millwall

Plymouth vs Millwall 03.10.2023

Octombrie 03, 2023

7:57 am EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Plymouth vs Millwall

Meciurile lui Plymouth au fost frumoase prin prisma faptului că au marcat ambele în precedentele patru jocuri și lucrul acesta mă face să cred că echilibrul este cuvântul de ordine. Oricum, oaspeții ar fi mulțumiți să obțină și un punct, iar atunci egalitate este recomandarea mea, cotă 3.60 la Superbet.

Ponturi Plymouth – Millwall

Plymouth

  • Cu numai câteva zile în urmă a evoluat pe terenul lui Hull City și a reușit să plece neînvinsă. 1-1 a arătat tabela unui duel în care mijlocașul Adam Randell a reușit să înscrie din nou.
  • De altfel, Plymouth a încheiat cu gol înscris în fiecare din ultimele opt dueluri, indiferent de rezultatul final. Șapte goluri a înscris numai în ultimele două meciuri și 17 în total.
  • În ceea ce privește clasamentul Championship, Plymouth se află pe locul 13, cu 11 puncte, la egalitate cu alte două echipe printre care și Millwall.

Echipă probabilă: Hazard – Scarr, Gillesphey, Pleguezuelo – Mumba, Houghton, Randell, Edwards – Azaz, Whittaker – Hardie

Millwall

  • Londonezii nu prea au început așa cum și-au dorit acest sezon, iar după nouă meciuri jucate se regăsesc abia pe locul 15, cu 11 puncte și unul dintre cele mai slabe atacuri.
  • După 0-0 cu West Brom, Millwall a jucat acasă în runda anterioară și parcă nu s-a văzut lucrul acesta. A pierdut cu scorul de 0-3 (0-1 pauză).
  • Faptul că va juca pe teren străin a apăsat-o puțin și doar cinci puncte din 12 maxim posibil a reușit să obțină. În toate aceste s-au înscris doar șapte goluri.

Echipă probabilă: Bialkowski – Leonard, Cooper, Harding – Norton-Cuffy, Norre, Mitchell, Bryan – Flemming, Esse, Nisbet


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri