Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nottingham vs Wolves ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Sâmbătă, în data de 1 aprilie, cu începere la ora 17:00, se va juca partida dintre Nottingham și Wolves, aceasta contând pentru etapa cu numărul 29 din cadrul campionatului englez, urmând să se desfășoare pe "City Ground", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Nottingham vs Wolves
April 01,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nottingham vs Wolves

Ambele formații sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, așa au mare nevoie de un rezultat pozitiv în această înfruntare pentru a rămâne cât mai departe de zonaroșie” a clasamentului, de aceea ne așteptam dea totul pe teren și ne ofere un meci pe cinste. Anticipăm un meci cu reușite la ambele porți, însă pentru o siguranță mai mare vom miza pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.47 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Nottingham – Wolves

Ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Nottingham

  • În ciuda faptului este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând dea piept cu un adversar ceva mai valoros, dar și mai experimentat.
  • Gruparea gazdă a investit mult în acest sezon, în ideea de a evita retrogradarea, însă aceasta tremură în continuare, având în vedere faptul ocupă locul al 16-lea al clasamentului, fiind la doar două puncte de zona „fierbinte”. Până acum a izbutit șase victorii și opt remize, suferind 13 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 22 de goluri, primind 49.
  • Cei de la Nottingham Forest nu au obținut decât un singur succes în ultimele zece partide, învingând-o pe Leeds United. De atunci au disputat șase meciuri, interval în care au suferit patru înfrângeri, ultima venind în jocul anterior, pierzând cu 1-2 în duelul de pe teren propriu cu Newcastle United.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Wolves

  • Dacă ne raportăm la parcursul din această stagiune, dar și la valoarea lotului de care dispune, putem spune este peste nivelul adversarei sale, așa decizia bookmakerilor de a o da ca favorită nu vine deloc ca o surpriză.
  • „Lupii” se află peste adversarii lor în clasamentul din Premier League, ocupând locul al 13-lea, fiind la un punct distanță, având însă și cu un meci în plus. Până acum și-au trecut în cont șapte victorii și șase remize, pierzând de 15 ori, în urma acestor jocuri marcând 22 de goluri, primind 41.
  • După un succes extrem de important obținut în disputa cu Tottenham, cei de la Wolves au bifat două înfrângeri. Mai întâi au pierdut cu 2-1 în deplasarea de la Newcastle United, fiind învinși apoi cu 2-4 de Leeds United, pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Wolves

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul