Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nottingham vs Newcastle United ponturi pariuri și pronosticuri 17.03.2023

Duelul dintre Nottingham și Newcastle United este cel care va deschide runda cu numărul 28 din Premier League, acesta fiind programat să se joace vineri seara, de la ora 22:00, urmând să se desfășoare pe "City Ground", unde ne așteptăm că oaspeții să facă o figură frumoasă.
Nottingham vs Newcastle United
March 17,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nottingham vs Newcastle United

Newcastle United este fără îndoială o echipă mai valoroasă, cea are un parcurs mult mai bun în această stagiune, având de asemenea și pretenții mai mari. Pentru a rămâne în cursa pentru locurile de Champions League, este nevoită obțină victoria în această înfruntare, de aceea ne așteptăm dea totul pe teren, mai ales înfruntă o adversară modestă, ieșită din formă. Așadar, mergem pe mâna oaspeților, într-o cotă de 1.70 oferită de Betano.

Ponturi Nottingham – Newcastle United

0-2 Cîrstea - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Nottingham

  • Deși este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era de așteptat, urmând ce-i drept înfrunte o adversară mai valoroasă, care are de asemenea și evoluții mult mai bune în acest sezon.
  • Gruparea gazdă nu are așteptări prea mari în această stagiune, principalul său obiectiv fiind evitarea retrogradării. În prezent, aceasta se găsește în a doua jumătate a clasamentului din Premier League, ocupând locul al 14-lea, cu 26 de puncte, fiind la doar două lungimi de zona „fierbinte”. Până acum a reușit șase victorii și opt remize, suferind 12 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 21 de goluri, primind 47.
  • Cei de la Nottingham Forest traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul vin după o serie de cinci partide consecutive. În acest interval au suferit trei înfrângeri, ultima venind în runda anterioară, pierzând cu un categoric 3-1 în fieful lui Tottenham.

ECHIPA PROBABILA: Navas; Aurier, Worrall, Felipe, Lodi; Yates, Shelvey, Freuler; Lingard, Gibbs-White; Dennis

Newcastle United

  • Este una dintre marile surprize ale acestei ediții de Premier League, care are un parcurs foarte bun, peste așteptările sale, aceasta fiind angrenată în lupta pentru top 4, visând la revenirea în grupele Champions League după o pauză foarte lungă.
  • Coțofeneleocupă în acest moment locul al cincilea al clasamentului, fiind la patru puncte de poziția a patra, ocupată de Tottenham, care are însă cu două meciuri în plus. Până acum și-au trecut în cont 11 victorii și 11 remize, suferind doar trei înfrângeri, în toate aceste partide marcând de 37 de ori, primind doar 18 goluri, având cea mai bună apărare din campionat.
  • După trei înfrângeri consecutive, cei de la Newcastle United au reușit în sfârșit o victorie. În ultima rundă de campionat, aceștia au primit vizita celor de la Wolves, în fața cărora s-au impus cu 2-1, grație golurilor marcate de Isak și Almiron.

ECHIPA PROBABILA: Pope; Trippier, Botman, Schar, Burn; S. Longstaff, Guimaraes, Willock; Almiron, Isak, Saint-Maximin

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Newcastle United

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul