Newcastle - Chelsea. Londonezii nu au mai câștigat pe St.James Park de 7 ani.

St. James Park primește la puțin timp după formația lui Pochettino, încă un nume mare din fotbalul englez care va încerca să obțină toate cele trei puncte. Chelsea vine în deplasarea de la Newcastle cu dorința de a continua forma excelentă în care se află, partida fiind programată de la 18:00 și va putea fi urmărită pe Telekom Sport.
newcastle chelsea

Newcastle primește vizita londonezilor lui Maurizio Sarri pe care speră să îi invingă în această seară deși casele de pariuri îi oferă șansa a doua la câștigarea jocului. Spaniolul Rafa Benitez era hotărât la începutul sezonului să aibă un start mult mai bun decât cel precedent, dar se pare că situația nu este roz nici de această dată. Newcastle a pierdut jocul de deschidere contra celor de la Tottenham cu scorul de 1-2, în timp ce săptămâna trecută s-a deplasat la Cardiff unde a remizat cu un rezultat alb de 0-0. Coțofenele nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor fanilor până acum care și-ar fi dorit să vadă pe lângă atitudinea de învingător și un joc mult mai elaborat, iar tocmai în acest joc contra lui Chelsea, Newcastle este nevoită să aibă cu totul altă față ca până acum.

Chelsea se deplasează pe St.James Park și va încerca să continue seria pozitivă de rezultate mai ales că este cotată și cu prima șansă la victorie conform bookmakerilor.După o vară agitată cu schimbări de antrenor, Antonio Conte cedând locul co-naționalului său Maurizio Sarri, Chelsea este pregătită să meargă cap la cap cu fosta campioană pentru un nou titlu de campioană. Patronul rus, Abramovici, crede în experiența lui Sarri și speră să își vadă clubul pe culmile succesului. După victoria categorică din prima etapă contra celor de la Huddersfield, scor 0-3 unde londonezii nu au avut niciun fel de emoție deoarece adversarul s-a prezentat extrem de modest, a urmat apoi derby-ul Londrei unde Chelsea a avut din nou câștig de cauză. Arsenalul lui Unay Emery nu a putut să oprească mașinăria lui Sarri, iar echipa de pe Stamford Bridge se bucură pentru victoria cu 3-2 în fața tunarilor, succes care cu siguranță îi va menține moralul ridicat și pentru această deplasare.

Londonezii vor avea un meci extrem de dificil în compania coțofenelor care au pe bancă un fost antrenor a lui Chelsea care va știi să gestioneze acest joc, iar cu siguranță problemele vor exista pentru formația lui Maurizio Sarri. Chelsea nu a mai reușit să câștige din 2011 pe St.James Park și nu cred că o va face nici acum, mizând pe un rezultat cu minim un gol marcat de ambele formații, iar la finalul lui atât Newcastle cât și Chelsea își vor împărți punctele.