Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Millwall vs Sheffield United ponturi și pronosticuri 18.02.2023

De la ora 14:30, sâmbătă, pe The Den din Londra, Millwall și Sheffield United se vor duela în unul dintre meciurile rundei a 33-a din Championship. Ce se va întâmpla în acest meci între două aspirante la promovare?
Millwall vs Sheffield United
February 18,2023
14:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Millwall vs Sheffield United

Ambele au pierdut meciul susținut în runda anterioară și lucrul acesta trebuie să le pună serios pe gânduri. Cum nu au avut multe zile la dispoziție să remedieze problema, acum apărarea va fi pe primul loc. Vă recomand sub 2.5 goluri, pariul având cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Millwall – Sheffield United

Serbia marchează între 1 și 3 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Millwall

  • După trei jocuri consecutive în care a marcat și a terminat cu fruntea sus, Millwall și-a arătat și ea limitele. A pierdut pe teren străin la Coventry.
  • Conform cifrelor clar a făcut un meci frumos, doar că șuturile ei nu prea și-au atins ținta și drept urmare scorul a fost 1-0 în favoarea adversarilor. În minutul 67 a fost primit acel gol , moment în care tehnicianul londonezilor a efectuat toate cele cinci schimbări.
  • Championship nu este un campionat ușor, iar faptul că Millwall este a 7-a spune ceva despre capacitatea echipei de mobilizare. Are 46 de puncte, doar unul mai puțin decât Watford, dar și două meciuri mai puțin disputate.

Echipă probabilă: Long – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Mitchell, Saville – Honeyman, Flemming, Watmore – Burke

Sheffield United

  • Contracandidată serioasă la revenirea în Premier League, Sheffield United a pierdut neașteptat de ușor meciul susținut în prima parte a săptămânii. A fost învinsă cu 3-1, acasă, de către Middlesbrough.
  • A fost primul eșec suferit de „săbii” în ultimele trei luni, care nu mai pierduseră de la duelul cu Rotherham, avut tot acasă și jucat în data de 8 noiembrie.
  • În clasamentul general continuă să fie pe loc ce asigură promovarea directă. Sheffield United este a 2-a, cu 61 de puncte și are încă șapte puncte avans față de locul al treilea, ocupat chiar de Middlesbrough, dar și un meci mai puțin.

Echipă probabilă: Foderingham – Ahmedhodzic, Egan, Robinson – Bogle, Norwood, Berge, Lowe – Ndiaye, Osborn – McBurnie

Pariază la Superbet pe meciurile din ligile inferioare engleze!

Plasează pariul