Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Millwall vs Rotherham ponturi și pronosticuri 20.09.2023

De la ora 21:45, Millwall și Rotherham se vor duela într-un joc al etapei cu numărul 7 din campionat secund al fotbalului englez. Locul se desfășurare al partidei este The Den (Londra).
Millwall vs Rotherham
September 20,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Millwall vs Rotherham

Evoluția celor două echipe nu este cea mai convingătoare, iar înfrângerile suferite la finalul săptămânii trecute apasă mult asupra unui potențial joc ofensiv. De altfel, ofensivele lor nu sunt printre cele mai active și atunci mai degrabă joc sub 2,5 goluri, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Millwall – Rotherham

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

Millwall

  • Pusă față în față cu Leeds United în runda anterioară, Millwall a piedut cu scorul de 0-3 în fața rivalei sale.
  • Deși aproape 18.000 de persoane au venit să susțină formația londoneză, rezultatul a lăsat de dorit, iar cifrele sale au fost sub cele ale adversarului.
  • În urma celor șase rezultate obținute până acum, Millwall a pierdut câteva locuri, iar acum se află pe locul 18, cu 7 puncte, la egalitate cu alte cpatru echipe, dar cu cel mai slab golaveraj.

Echipă probabilă: Bialkowski – Leonard, Cooper, Wallace – Norton-Cuffy, Saville, Campbell, Mitchell, Longman – Flemming, Bradshaw

Rotherham

  • Rotherham nu a convins prin jocul pe care l-a prestat până acum și drept urmare se află pe locul 21, cu doar 4 puncte acumulate.
  • Singura victorie a venit în runda cu numărul 5, în urma unei confruntări cu Norwich City. 2-1 a fost scorul, însă în meciul imediat următor a suferit un nou eșec în campionat.
  • Huddersfield – Rotherham s-a încheiat cu scorul de 2-0, dar greșelile „morarilor” i-au adus în pragul de a lua gol la singurele ocazii categorice ale rivalei.

Echipă probabilă: Johansson – Lembikisa, Humphreys, Blackett, Bramall – Clucas, Rathbone, Tichi – Green, Nombe, Onyedinma

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul Championship!

Plasează pariul