Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Millwall vs Birmingham ponturi și pronosticuri 18.04.2023

De la ora 22:00, londonezii de la Millwall se vor duela cu Birmingham, totul în urma unui duel care va avea loc în etapa cu numărul 43 din Championship.
Millwall vs Birmingham
April 18,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Millwall vs Birmingham

Faptul că în ultima lună nu au marcat ambele în meciurile disputate de Millwall spune totul despre intențiile formației londoneze. Sub 2.5 goluri vă recomand, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Millwall – Birmingham

victorie Irina Begu la minim 3 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Millwall

  • După mai multe meciuri în care nu a reușit să se impună, Millwall a dat lovitura în runda anterioară când a trecut cu scorul de 2-0 de Preston North End.
  • Golurile lui Bradshaw și Zian Flemming au adus-o pe locul 5, cu 65 de puncte și are două puncte peste Blackburn, echipa din spatele ei, dar și un meci mai mult.
  • De această dată joacă pe terenul propriu, o postură în care a reușit să acumuleze 39 dintre puncte și unde cel puțin în ultimele două jocuri nu a primit gol.

Echipă probabilă: Long – McNamara, Hutchinson, Cooper, Malone – Mitchell, Saville – Burke, Flemming, Voglsammer – Bradshaw

Birmingham

  • Un singur meci a pierdut Birmingham în ultimele cinci runde și acela a venit în urmă cu o rundă. 1-2 a indicat tabela de pe Stadium of Light, unde Sunderland a stat de partea cealaltă a terenului.
  • Se află pe locul 17 în campionat, cu 50 de puncte și are două puncte mai puține decât Stoke, dar și cinci puncte peste ocupanta locului 18 care era Rotherham.
  • Acum revine pe The Den, un stadion unde nu a mai câștigat din 2018 și în tot acest timp a jucat de trei ori și a primit un singur gol.

Echipă probabilă: Ruddy – Collin, Long, Roberts, Trusty – Bielik, Bacuna – Khadra, Bellingham, Chong – Jutkiewicz

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Championship!

Plasează pariul