Manchester United - Newcastle. Ponturi pariuri și cote

Ultimul meci al zilei de Premier League din această sâmbătă este cel dintre Manchester United și Newcastle, programat de la ora 19:30 pe Old Trafford. Diavolii roșii traversează o perioadă neagră de rezultate și speră ca în acest duel să scoată maximul de puncte pentru a scăpa oarecum de acest impas.
united newcastle

Manchester United nu se regăsește deloc în ultima vreme, iar majoritatea fotbaliștilor par să aibă o problemă destul de evidentă cu managerul acestei formații, portughezul Jose Mourinho. Acesta începe să nu mai fie agreat de câțiva oameni importanți din club, iar acest lucru se vede în jocul diavolilor care așteaptă în scurt timp ca acesta să fie demis, însă politica de la United este una strictă, răbdarea fiind de aur la clubul englez. Echipa de pe Teatrul Viselor se află doar pe locul 10 cu tot atâtea puncte acumulate până acum, înscriind 10 goluri și primind 12, un procentaj destul de slab. Manchester United nu a reușit să mai bifeze un succes în UCL, remizând cu Valencia, scor 0-0. Etapa trecută a pierdut în fața lui West Ham, scor 1-3, destul de meritat de altfel, jocul diavolilor fiind unul aproape inexistent în toate compartimentele.

Manchester United echipa probabila: De Gea; Dalot, Smalling, Lindelof, Shaw; Fred, Matic, Pogba; Mata, Rashford, Alexis

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Newcastle este o adevărată dezamăgire în acest start de sezon ne reușind până în acest moment să impresioneze în nicio partidă pe care a disputat-o, iar șansele ca de această să se lupte pentru altceva decât retrogradare sunt extrem de mici. Formația spaniolului Rafa Benitez se situează pe locul 18 cu doar 2 puncte acumulate, bineînțeles din două rezultate de egalitate, contra celor de la Crystal Palace și Cardiff, formații de mâna a doua din Premier League. Arsenal, Chelsea, City sau Tottenham au reușit să se impună relativ lejer în fața coțofenelor care deși au rezistat oarecum din punct de vedere al scorului, jocul a circulat nu mai în dreptul porții lui Newcastle. După egalul de la Crystal, Benitez a crezut că echipa sa își va reveni complet, dar iată cum Leicester reșește să câștige pe terenul alb-negrilor, scor 2-0, și iată cum Newcastle intra din nou în sfera rezultatelor negative.

Newcastle echipa probabila: Dubravka; Yedlin, Lascelles, Clark, Dummett; Ritchie, Diame, Shelvey, Kenedy; Perez; Joselu

Ponturi pariuri și pronostic analizat Manchester United – Newcastle

Pâna acum recent cota diavolilor roșii era relativ mică pentru ceea ce prezintă jocul acestora în ultima vreme ca ulterior echilibrul să se vadă și iată cum casele de pariuri oferă lui Man United o cotă extrem de atractivă care însă poate provoca multe probleme. Echipa lui Jose Mourinho este obligată să câștige în această seară atât pentru a depăși momentul nefericit prin care trece, dar și pentru a urca în clasament deoarece în ritmul acesta nu va prinde sub nicio formă cupele europene.

Pont Pariuri Norvegia - Bulgaria