Manchester United - Leicester. Se ridica cortina unui nou sezon pe Teatrul Viselor.

Se dă start unui nou sezon de Premier League în această zi de vineri. Jocul care deschde poate cel mai important și puternic campionat din Europa este cel dintre Manchester United și Leicester, programat de la ora 21:45 pe Old Trafford. Două formații care au scris istorie în BPL, și sunt pregătite să realizeze un joc demn de a trage cortina în fața unui public generos care își dorește să vadă un spectacol pe cinste.
united leicester

Manchester United, gazda acestei prime etape, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie deoarece are de partea sa terenul propriu, publicul, un lot generos din punct vedere valoric și al experienței, și un antrenor care va știi să gestioneze foarte bine presiunea unui asemenea joc. Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, este convins că sezonul acesta lucrurile vor fi mult mai închegate la club, și speră să se claseze la finalul campionatului pe prima poziție. Este foarte mult de muncă, dar diavolii sunt pregătiți de a face față greutăților. Recent întorși din turneul USA, aceștia au avut câteva partide destul de serioase în compania unor adversari de top din Europa: Real Madrid, Milan sau Liverpool. Diavolii nu s-au descurcat prea bine cu aceste formații, dar amicalele nu servesc pe deplin la o analiză clară a fotbalului total produs de clubul englez. Omogenitatea este cheia succesului, iar staff-ul antrenorului portughez alături de băieți sunt dornici de performanța așteptată de ceva timp pe Teatrul Viselor.

Leicester, oaspetele acestei partide, vine pe Old Trafford cu gândul să obțină toate cele trei puncte. Vulpile conduse de la margine de francezul Claude Puel este pregătită să fie din nou în topul formațiilor din BPL, dar pentru acest lucru, echipa trebuie să se prezinte mult mai solidă decât în sezonul trecut când lucrurile au arătat destul de jalnic pentru albaștrii. Leicester l-a pierdut în această vară pe Mahrez plecat la Manchester City, dar barca lui Claude Puel trebuie să plutească în continuare și fără poate cel mai important pilon al clubului. Vara aceasta a fost și pentru vulpi una destul de încărcată , cu o pregătire destul de obositoare, dar care a călit destul de puternic echipa în vederea perioadei lungi de timp a sezonului și a diferitelor partide cărora trebuie să le facă față albaștrii. Valencia, Lille sau Udinese au fost cei mai importanți adversari, dar Leicester nu s-a concentrat prea mult în asemenea jocuri, mai mult încercând sisteme noi pe care să le aplice în noul sezon de Premier League.

Diavolii roșii nu au mai pierdut în fața vulpilor pe Old Trafford, iar istoria poate continua și după această seară deoarece la cum se prezintă formația condusă de Claude Puel, lucrurile par să se îndrepte spre un singur deznodământ: victorie Manchester United. Într-adevăr, forma echipei lui Mourinho nu este nici ea prea roz, de aceea putem lua în calcul și un rezultat de egalitate fiind începutul de sezon, mizând astfel pe un joc cu goluri în ambele porți.