Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Manchester City vs Sheffield United ponturi pariuri și pronosticuri 22.04.2023

De la ora 18:45, Etihad Stadium găzduiește meciul din semifinala 1 a Cupei Angliei unde Manchester City pleacă cu prima șansă în fața divizionarei secunde Sheffield United.
Manchester City vs Sheffield United
April 22,2023
18:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Manchester City vs Sheffield United

City nu are milă indiferent de numele adversarului care îi iese în față, iar lucrul acesta se vede foarte bine în special când joacă pe terenul propriu. Peste 3.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Manchester City – Sheffield United

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Manchester City

  • Semifinalistă în ediția trecută a Cupei Angliei, Manchester City a sfârșit atunci eliminată după o partidă cu Liverpool. Situația este cu totul alta acum și pleacă cu prima șansă în fața unei echipe din eșalonul secund.
  • Este posibil ca Joseph Guardiola să umble puțin la echipa de start pentru că miercuri a jucat la Munchen și a remizat cu Bayern în returul sferturilor Champions League. Per total s-a impus cu 4-1 la general și urmează să întâlnească Real Madrid într-o dublă manșă a semifinalelor.
  • Este o marcatoare fără mila, iar lucrul acesta am putut să-l vedem și în sferturile Cupei Angliei. Cu 6-0 a trecut și chiar de orice echipă, ci de liderul Championship. Burnley juca și el atunci rolul de oaspete.

Echipă probabilă: Ederson – Akanji, Dias, Laporte – Mahrez, Phillips, Gundogan, Silva – Alvarez, Foden – Haaland

Sheffield United

  • În sferturile de finală ale Cupei Angliei a beneficiat de un duel cu Blackburn Rovers, o altă echipă care evoluează în Championship, dar și de statut de gazdă pe care l-a fructificat cu mari emoții.
  • Condusă cu 1-0 și 2-1, a marcat în ultimele zece minute ale acelui duel și a trecut cu scorul de 3-2. Este o marcatoare, a reușit să puncteze în șapte din ultimele opt dueluri.
  • United în fața lui Manchester City nu a mai câștigat din 2008 pe vremea când se duelau tot în Cupa Angliei și Sheffield se impunea cu 2-1.

Echipă probabilă: Foderingham – Ahmedhodzic, Robinson, Egan – Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Lowe – Mdiaye, McBurnie

Pariază la Superbet pe meciurile din Cupa Angliei

Plasează pariul