Manchester City - Newcastle. Pep Guardiola vs Rafael Benitez

Cetățenii din Manchestester și coțofenele din Newcastle sunt pregătiți de un duel extrem de incitant pe Etihad Stadium, programat de la ora 19:30. Gazdele au orgoliul rănit după semi-eșecul din etapa trecută și cu siguranță vor da totul pentru a câștiga, în timp ce oaspeții pare că nu se regăsesc în acest start de sezon.
city newcastle

Formația lui Pep Guardiola, Manchester City, primește din partea caselor de pariuri prima șansă la câștigarea jocului, lucru ce nu miră pe nimeni dacă stăm să privim la diferența de valoare dintre echipa gazdă și combatanta din această seară. Spaniolul are în dotare un lot extrem de valoros care poate spulbera într-o zi bună orice echipă din BPL. Asta s-a întâmplat în urmă cu două etape când City a câștigat categoric cu 6-1 pe teren propriu în fața celor de la Huddersfield. În jocul precedent au produs primul șoc din BPL al sezonului, remizând pe terenul lui Wolverhampton, scor 1-1, într-o partidă în care ghinionul și-a pus amprenta destul de notabil pe Aguero&Co care nu au reușit să îl invingă pe portarul lupilor decât o singură dată. În această după amiază, Manchester City este obligată să facă uitat acest semi-eșec și să câștige într-un mod categoric această confruntare.

Newcastle vine la Manchester cu speranța că poate să profite de atmosfera mai puțin bună din tabăra cetățenilor după semi-eșecul din partida precedentă și să reușească primul rezultat pozitiv din acest sezon. Formația condusă de la margine de spaniolul Rafael Benitez are un start de sezon extrem de slab, ne reușind până în acest moment să adune mai mult de un singur punct în clasament. Coțofenele au reușit să remizeze cu Cardiff pe terenul acestora, scor 0-0, și să piardă în fața a doi granzi, Chelsea și Tottenham cu același scor de 1-2 în favoarea celor două formații care însă nu au controlat pe deplin partidele, Joselu&Co având șansa lor în aceste dueluri. Chiar etapa trecută au fost aproape de un rezultat de egalitate în fața lui Chelsea însă datorită neșansei, londonezii au reușit să ducă scorul la 2-1 și iată cum coțofenele mai au de așteptat pentru un succes. Drumul în Caraboa Cup s-a oprit pentru alb-negrii la mijlocul acestei săptămâni, fiind eliminată de Nottingham cu scorul de 3-1.

Cetățenii vor  da totul pentru cele trei puncte în acest meci, mai ales că terenul propriu va fi un element care cu siguranță nu le va permite să comite vreo eroare în această seară, fiind obligată să facă și spectacol în fața propriilor fani. Voi miza astfel pe o victorie categorică a lui Manchester City, având șanse și Newcastle să contrbuie la acest spectacol cu măcar o reușită, dar cu siguranță tabela poate să arate de la 4 goluri în sus la finalul jocului.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz