Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Luton vs Millwall ponturi și pronosticuri 28.02.2023

De la ora 22:00, Luton primește replica londonezilor de la Millwall, iar partida face parte din restanța rundei cu numărul 23 din Championship.
Luton vs Millwall
February 28,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Luton vs Millwall

Ambele au câștigat identic în runda anterioară, 1-0, ceea ce spune multe despre cum joacă și cât de mult pun accentul pe apărare. Fără să riște și dornice să acumuleze tot mai multe puncte, aștept ca din nou să avem parte de un joc cu sub 2.5 goluri. Recomandarea are cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Luton – Millwall

peste 3.5 goluri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Luton

  • După patru meciuri mai puțin reușite, Luton revine și obține trei puncte prețioase în lupta pentru promovare. 1-0 a fost scorul meciului pe care l-a jucat pe terenul lui Birmingham.
  • De 47 de minute a avut nevoie Carlton Morris să înscrie unicul gol ale echipei sale. Ulterior, atacantul fost schimbat în minutul 73 al meciului.
  • Se reîntoarce pe terenul propriu, locul unde în cel mai recent joc a fost învinsă cu scorul de 1 la 0 de Burnley. Cu toate acestea, este a 6-a în Championship, la egalitate cu Milwall și cu un punct peste Norwich.

Echipă probabilă: Horvath – Burke, Osho, Bell – Doughty, Nakamba, Drameh – Clark – Morris, Adebayo

Millwall

  • Locul 5 din Championship, Millwall este fără eșec de trei etape, iar în tot acest timp a acumulat două victorii și un rezultat de egalitate.
  • Cel mai recent dintre jocuri este a 15-a victorie stagională. 1-0 a fost scorul meciului susținut pe terenul lui Stoke City. Zian Flemming este omul căruia i se datorează succesul din runda anterioară.
  • Are 53 de puncte, iar un nou succes o duce pe locul 4. Între ea și Blackburn Rovers este o diferență de două puncte și Millwall are un meci mai puțin.

Echipă probabilă: Long – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Saville, Shackleton – Honeyman, Flemming, Voglsamm – Bradshaw

Pariază la Superbet pe meciurile din campionatul secund al Angliei.

Plasează pariul