Liverpool - West Ham. Cormoranii sunt pregătiți pentru a obține toate cele trei puncte.

Prima rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de duminica cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Una dintre aceste partide este cea dintre Liverpool și West Ham, joc programat de la ora 15:30 pe Anfield. Jucătorii lui Liverpool sunt pregătiți să mai arunce odată zarurile și să reușească cucerirea unui trofeu de campioană după multe alte încercări.
liverpool west ham

Liverpool, gazda acestei partide, debutează în noul sezon tocmai pe teren propriu în fața unui Anfield arhi plin care va susține echipa necontenit de-a lungul partidei. Campionatul trecut a fost unul nu chiar atât de bun dacă stăm să privim la performanțele reușite de jucătorii lui Klopp, dar sunt pregătiți ca anul acesta lucrurile să stea cu totul altfel. Antrenorul german are încredere în formația sa că s-a mai maturizat, prinzând o experiență în plus în jocurile importante, și va știe să le facă față în momentele dificile. La International Champions Cup lucrurile s-au derulat bine pentru Liverpool care a reușit partide bune în fața granzilor Europei, mai ales că majoritatea fotbaliștilor lui Klopp fiind jucători din pepiniera clubului, cei mai importanți fiind la recuperare după Mondial. Printre achizițiile verii se numără portarul Alisson de la Roma, Fabinho de la Monaco, Keita de la RB Leipzig și nu în ultimul rând, Shaqiri, care speră să își relanseze cariera sub comanda neamțului.

West Ham, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Anfield pentru a încerca să debuteze cu dreptul în noul sezon, fiind convinsă că dacă va avea determinare și multă concentrare va reuși să scoată un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Liverpool. Formația condusă de la margine de argentinianul Manuel Pellegrini speră la un sezon complet diferit față de cel anterior în care multe lucruri s-au zbuciumat în mod continuu la club, locul din clasament fiind de fiecare dată o problemă ba pentru suporteri, ba pentru conducător, ba pentru omul ce privea la jocul celor de la West Ham. Într-adevăr, aceste lucruri survin din proasta așezare în defensivă a jucătorilor pe care antrenorul argentinian nu a reușit niciodată să o realizeze conform jocului din Premier League, iar clubul având mult de suferit din acest punct de vedere. Perioada de pregătire a fost una extrem de eficientă pentru acest club care speră să atace încă din primele etape primele poziții. Felipe Anderson și Yarmolenko vor pune umărul la cele mai îndrăznețe obiective în acest sezon, fiind de departe cei mai importanți oameni din agrenajul echipei.

Cormoranii promit spectacol la debutul în noul sezon, fiind acompaniată de clubul lui Pellegrini care își dorește să facă o figură frumoasă în această deplasare. De aceea mă aștept la un joc deloc închis, cu multe faze de poartă, fiind în febra începutului de sezon care întotdeauna oferă spectacol. Voi miza pe un joc cu minim 3 reușite, iar dacă jocul se va derula în această manieră, putem să asistăm la chiar mai multe, cu un West Ham care cred că va reuși să înscrie cel puțin o dată în poarta lui Alisson.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc