Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Liverpool vs Nottingham ponturi pariuri și pronosticuri 22.04.2023

Sâmbătă, în data de 22 aprilie, de la ora 17:00, Liverpool va primi pe "Anfield" vizita celor de la Nottingham Forest, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 32 din Premier League, în care ne așteptăm ca gruparea gazdă să strălucească.
Liverpool vs Nottingham
April 22,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Liverpool vs Nottingham

Diferența de valoare dintre cele două formații este uriașă, Liverpool fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență. Ținând cont de faptul are un moral foarte bun după ultimul joc, dar și de faptul joacă acasă, ne așteptăm ca în această confruntare se impună în manieră categorică. Așadar, vom miza cu încredere pe varianta „1 pauză / 1 final”, într-o cotă de 1.60 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Liverpool – Nottingham

Ambele marchează - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Liverpool

  • Este un nume uriaș în fotbalul din Anglia, însă care dezamăgește în această stagiune. Totuși, este mult peste nivelul adversarei sale, atât din punct de vedere al valorii, dar și al experienței, astfel , după cum era de așteptat, agențiile de pariuri o dau ca favorită certă în această confruntare.
  • „Cormoranii” se găsesc în prezent doar pe locul al optulea al clasamentului din Premier League, cu 47 de puncte, fiind la nouă lungimi de zona de Champions League. Până acum, aceștia au reușit 13 victorii, remizând de opt ori, suferind nouă înfrângeri, în urma acestor dueluri înscriind 56 de goluri, primind cu 20 mai puține.
  • După o serie de cinci partide consecutive fără succes, Liverpool s-a descătușat, în ultima etapă de campionat făcând spectacol în deplasarea de la Leeds United, câștigând cu un categoric 1-6, astfel are un moral bun înainte de această înfruntare.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Nottingham

  • Este o echipă care a investit mult în transferuri la începutul sezonului, în ideea de a nu avea emoții în privința retrogradării, însă aceasta nu impresionează deloc, având un parcurs foarte slab în campionat, în prezent aflându-se în zonaroșie” a clasamentului din Premier League.
  • Oaspeții ocupă locul 18, primul ce duce în Championship, fiind la egalitate de puncte cu Everton, ocupanta locul 17. Până acum, de-a lungul celor 31 de etape, au reușit șase victorii și nouă remize, suferind 16 înfrângeri. Evident, dispun de un golaveraj negativ, marcând doar 24 de goluri, primind nu mai puțin de 56.
  • Ultima victorie a celor de la Nottingham a venit în urmă cu două luni și jumătate, în duelul de pe teren propriu cu Leeds United. De atunci au disputat nu mai puțin de zece partide, interval în care au suferit șapte înfrângeri, ultima venind în runda precedentă de campionat, pierzând acasă cu Manchester United, scor 0-2.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Liverpool

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul